Je li Gigs bira možda tim, taktiku, igrače, transfere? Određuje režim treninga? Najbolje sad uzeti čoveka kao žrtvu Mojesovih i Van Galovih raspada jer je sedeo tri godine na klupi i učio zanat zarad ovakivih situacija ili budućeg posla, u Junajtedu ili van njega. Niko ga neće 25 godina i da mu se pravi statua odmah. Hoće ljudi da im bude lepše očima devedeset minuta jer fudbal i rezultati ne mogu da budu lošiji, statistički je nemoguće. To nije nikakvo preterivanje, to je prag tolerancije organizma, živaca i strpljenja. Inače, fudbal i fudbaleri su svi poznati kao bezgrešni konkuretni za nova crvena slova u crkvenom kalendaru, prijemni za raj ili pakao, tako da svi anđeli mogu da nastave da sipaju mirišljavi lenor na svoja krila dok Gigsu treba zabraniti pristup svim zelenim površinama zbog neke vanfudbalske situacije. Kapiram da ako je zveknuo burazerovu sestru, onda mu Blind igra centralnog beka, a ako nije onda igra svoju omiljenu anđeosku poziciju.
Ne mora Gigs, nek bude ko hoće menadžer. Ja još jedan meč dok je ovaj na klupi ne znam mogu li pogledati. Taman kad uhvati nešto ritma i nađe neku igru, on porodi nekog Lovea, Powela, Keana i ubacuje ih dok se sve ruši, a minutaže do tog momenta videli nisu. Bitno da ove što imaju fudbal u malom anđeoskom prstu posle povreda ne pušta na teren dok ne otrče 30 krugova sa U16 selekcijom.
Ne mora Gigs, nek bude ko hoće menadžer. Ja još jedan meč dok je ovaj na klupi ne znam mogu li pogledati. Taman kad uhvati nešto ritma i nađe neku igru, on porodi nekog Lovea, Powela, Keana i ubacuje ih dok se sve ruši, a minutaže do tog momenta videli nisu. Bitno da ove što imaju fudbal u malom anđeoskom prstu posle povreda ne pušta na teren dok ne otrče 30 krugova sa U16 selekcijom.
Comment