Moura na pozajmicu, odlicno je to, ako zgazi produziti ga, ako ne ici ce se po Bejla na ljeto najvjerovatnije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostCekajte ljudi, Mourin agent je trazio pare, SAF to odjebao i ovaj poveo malog u PSZ jer mu je PSZ dao to sto je trazio. On je bio itekako otvoren da predje.
Liku je zinulo dupe za pare, glupi balavac, koji na kraju neće ni mnogo da zaradi u karijeri. To je to short term razmišljanje priglupih sportista koji imaju loše savetnike i pritom nisu dovoljno mudri da uvide da savete koji primaju nisu za dobrobit i njegove karijere, a na kraju karijere i njegovog bankovnog računa.
Mura da je ostao u United-u, kod Fergusona bi verovatno rapidno napredovao i dobio priliku, igrao bi više, do sad bi imao barem jedno produzavanje ugovora kojim bi već sustigo trenutni ugovor u PSG-u.
A u ovom datom momentu bio bi igrač kome će naredni ugovor biti veći, dok će sada verovatno da ide stepenicu niže i sa ugovorom i sa atraktivnošću kao igrač.
Neću da očajavam ako dodje, ali nije baš ni bajno da takvim tupanima oživljavamo karijere. Plus mislim da je early bloomer, da je fizički sazreo rano i da je igrač koji će već pre svoje 30ete da pada i fizički.
Comment
-
Ja se sve nesto nadam da je Moura "smokescreen" za nekog ali ako vec mora on onda obavezno na pozajmicu do kraja sezone posto bas nemam poverenja u njega.
Di Mazio pise da nema nista od zamene Miki za Z. Maria, kao nismo zainteresovani i to me raduje.
Tapatalksigpic
Comment
Comment