Originally posted by bici
View Post
Ne može jebeno niko da zna da l je klub stvarno ponudio, čim vidiš "plan to offer", to je čista spekulacija. I sa strane logike je totalno glupo. Kako novinar može da zna da li Woodward i Mourinho planiraju to. Sedeli za stolom sa njima kad su to pričali? Sam klub nikad ne dozvoli da takva informacija procuri jer to utiče na pregovaračku moć, klubu ne odgovara da se zna da su zainteresovani za nekog. I može da im odgovara samo ako tom spekulacijom šalju poruku drugom klubu za nekog igrača na istoj poziciji da nisu toliko očajni. Znači može samo da bude daleko od istine.
I ako Woodward hoće da ponudi, on će da pošalje ponudu.
Ajde da je Di Marzio, on je povezan sa menadžerima igrača i trenera, pa izvuče od njih.
Ovo, kao informacija iz kluba, to automatski znaš da je bullshit.
Toliko sam leta i prelaznih rokova pomno ispratio, ažurno na nivu sata nekad. Toliko su obvious patterni, toliko se štancaju svakakve izmišljotine samo zbog klikova i potrebe urednika da sutra mora da bude nešto u transfer sekciji. I spinuju jednu te istu priču, izmisle sve, neka pregovaranja, odbijanja, a zapravo nikad nije bilo kontakta.
Dennis Irwin je prošle preprošle godine reko "Mi igrači i kad smo se trudili da saznamo nešto, ni u Karingtonu ne možeš da izvučeš info"
A Mata i Young, čini mi se, su rekli da i oni prate internet i spekualcije za sam Man Utd, jer i oni ne znaju.
Originally posted by Powerslave
View Post
Inače, što se tiče pojačanja. MOgu samo želju da izrazim svoje želje.
Prvenstveno desno krilo, i voleo bih veznjaka. Ali veznjaka samo AKO je to upgrade i ako je odredjen profil. Ako ne dovodimo ono što je krucijalno da nas upgrade-uje, navijam da ne dovedemo nikog.
Nagomilavanje je štetno, najmanje zbog bacanja para, više zbog iluzije i zbog gubljenja vremena u vidu nekog oportunentnog troška.
Stvori se iluzija da je ta pozicija pokrivena iako je na željenom nivou niti funkcionalno posložena. Teško je ponovo menjaš te igrače, kad dodje neko u klub, ne možeš da ga prodaš za 6 meseci, zaglaviš sa igračem kojeg zbog plate i odredjenog (nedovoljnog) kvaliteta moraš da pustas da igra. Fucked up.
A u medjuvremenu propuštaš prilike da dovedeš nekog drugog na toj poziciji, pojavi se već sledeće leto ili zimu, totalno komplementaran i kvalitetan igrač za to. Lukaku je primer toga. Da nismo doveli nikog, u slučaju da Tott se ne plasira u LŠ, sledeće leto bi mogli da jurimo njega. Ovako mućak, pa sve i da se to sa Tott-om desi.
Shaw-u treba dati šansu barem do leta, igra dobro.
Na kraju će nam biti potreban desni bek (jbg godine Tonija, dolazi taj težak momenat, kad mora on da se menja).
Desno krilo je must. Tu nemam dileme.
I zbog onog gore navedeno, ako dovodimo veznjaka, neka je to Jorginho ili neko takav. Možda bih voleo da to bude SMS, jer je zanimljiv igrač i mlad.
Koliko su pojačanja bitna, ništa manje mi nije bitno i da neki igrači odu i da se reše neke stvari sa odredjenim igračima.
Rojo da ode, Darmian da ode, možda čak i Herrera ako ne digne igru ni malo, Matu zadržati još jednu godinu, Mkitarijan ako se ne sredi i njega prodati.
Sa Blindom rešiti status, uloga u timu i pozicije koje će da pokriva.
Comment