Jesam malo ostrije opisao retardir... pardon, Specijalnog pa mi slobodno upisite te kaznene poene i sta god ide uz to. Moze i ban ako je neko iz uprave posebno vezan za trenera, pa to onda dodje kao da sam uvrijedio nekog strica ili ujaka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Vladane, daj Boze da vidimo takvu reakciju kako Zozea tako i ekipe ali ne uliva mi nadu Zoze po njegovom ponasanju i izgledu. Djeluje mi kao covjek koji je izgubio ti nesto sto je imao, to nesto na osnovu cega je i dobio nadimak Specijalni.
Ja jos vjerujem ali gubim i nadu i strpljenje.
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Erik View Post+100000000000000!!!
Kako covek lepo prefinjeno objasni jos ubaci pesnicki lepa poredjenja.
Originally posted by Miki28 View Post
Sjebao je sam ekipu sa pricom o PSZ-u i povlacenjem protiv Liverpula. Na pocetku sezone se vidjele neke naznake sistema a to se onda pogubili, slaba rotiranha ekipa, pogresne izmjene, odluke, nekad toliko neorganizovano djeluju kako u napadu tako i u odbrani, nevjerovatno koliki prostor se daje protivniku i na kraju za mene neprijatno iznenadjenje potcenjivanje protivnika juce jer samo tako mogu nekako opravdati odluku id startnoj postavi juce
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ono sa Liverpool-om je bilo zaista bitno, i plašio sam se toga. Samo sam se stavio u kožu igrača koji dobiju instrukciju da igraju takav meč.
Šta igrač treba da misli "Ej, pa ja nisam dovoljno dobar da bi mi napali i kontrolisali ovaj Liverpool sa ovom odbranom i Hendersonom u sredini..."
Jednostavno ne može da ostavi traga kad igrač svaki iole težak meč na papiru dobija instrukciju da igra preoprezno.
Utiče na samopouzdanje, a taj self-confidence je gorivo poletne igre, da se nešto dešava.
Originally posted by Vladan View PostIpak koliko god bio smor gledati Junajted pod Van Galom barem je kontrola utakmice cesto bila odlicna. Kod Murinja kontrole nikad nema maltene.
Ta kontrola igre koju smo imali kod LVG-a mi je davala neku nadu. "Ok, barem smo sposobno da kontrolišemo sve, nekad igramo tupo i jalovo, ali kad se još uigraju, kad napreduju igrači, kad se dovede neko, bićemo opasniji".
Zapravo i sad verujem u to. Kad bolje razmislim, LVG je imao baš krš tim, njemu je napadačku igru nosio Martial, sve se vrtelo oko toga šta će on da uradi.
Sjebo se epski samo sa transferima u drugoj sezoni. Šniderlin, Švajnštajger i Darmian, totalni promašaji. I Memfis je isto bio promašaj, mada za to dosta krivim LVG-a. On ne zna da hendluje takav karakter. Memfis je malo nalik Naniju, sa njima se drugačije postupa. A i igrački nije za LVG-a, ne znam što ga je uopšte i dovodio. Lik voli da pokušava trikove i ima top u nogama, znači nemoj od njega da očekuješ maks racionalnu igru gde ne sme da se olako preda posed.
Originally posted by Powerslave View PostJesam malo ostrije opisao retardir... pardon, Specijalnog pa mi slobodno upisite te kaznene poene i sta god ide uz to. Moze i ban ako je neko iz uprave posebno vezan za trenera, pa to onda dodje kao da sam uvrijedio nekog strica ili ujaka.
Gotivne analogije, malo kontroverze, to je to. Mora malo zanimljivosti da se ubaci na topic ;)Last edited by Busby Babe; 28-12-17, 02:03.
Comment
Comment