Originally posted by Miki28
View Post
Imam te neke potencijalne iluzije da to mogu da budu Gary Neville i Nicky Butt. Nicky Butt mi deluje kao neko ko ima determination i cojones (doduše Roy Keane kaze da je stvarno obdaren, da prosti zenski deo foruma)
Eddie Howe bi mogao biti novi Moyes, baš miriše na to, da ne kažem smrdi
U svakom slučaju nisam nužno za trenera koji je momentalno full package i mag posla. Mora da kao ličnost ima kakvu takvu harizmu, da je hardworker, da ne čašćava prisustvom i da razume šta je Man Utd. Taktiku i ostale stvari će naučiti. Naučio je i Fergi to. Fergi je i u tome bio car, znao je da se to ne zna da crpi znanje od ostatka stručnog štaba. A poštovao je i njihovo mišljenje.
Prioritet mora da bude vrhunski menadžer, a ne vrhunski trener. Vrhunskog trenera i možeš da stvoriš, menadžer se više radja...
I Matt Busby je puštao dosta da se Jimmy Murphy bavi terenom iliti travnjakom.
Te 2 naše ere, Busby i SAF su ere 2 menadžera, ne 2 trenera. To je neka šira slika, koju moramo da gledamo.
Poch je meni car. Ali vrati me sad u prošlost i povedi Pochetina, isto bih vrednovao Moyesa i Pocha. Ja sam baš vrednovao Moyesa.
Simeone je trenerčina, ali ja njega organski ne mogu da smislim ko lika. Odraso sam mrzeći ga i on mi je jedna od najodvratnijih sportskih ličnosti.
Nek Murinjo šljaka još barem 3,4 godine, neke stvari promeni usput, pa će valjda da iskoči neko ime...
Comment