Mislim da cemo ovako: DDG - Valencia - Lindelof - Smalling - Jones - Young - Matic - Herrera - Lingard - Martial i Lukaku. Mozda ipak Rojo pocne umjesto Jonesa i i Fella umjesto Herrere. Tony Martial da izlomi Otamendija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Jbt 5 godina proslo od pobjede nad Sitijem kad je RvP dao iz slobodnog za pobjedu.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Da, na Etihadu. Nekako mi previse brzo proslo to, citam jutros 5 godina, ne vjerujem.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Comment
-
Procitao sam negdje da smo zainteresovani za nekog Sergeja iz Lacia... sad u januaru. Ko je koji k*rac taj lik i zasto, navodno, vrijedi £95m?
Ne mogu da se sjetim ko je originalni izvor, znam da je ESPN prenio. Posto je izvor The Express ili tako neko sranje od medija, nadam se da je i ova "vijest" u rangu izvora.
Comment
-
Baji se povrijedio na treningu, pauza 6-8 nedelja.
Bas im fali jos jedan stoper sklon povredama svake sezone pored vec ovih sto imaju a sad dvo i Baji ulazi u tu kategoriju.
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostProcitao sam negdje da smo zainteresovani za nekog Sergeja iz Lacia... sad u januaru. Ko je koji k*rac taj lik i zasto, navodno, vrijedi £95m?
Ne mogu da se sjetim ko je originalni izvor, znam da je ESPN prenio. Posto je izvor The Express ili tako neko sranje od medija, nadam se da je i ova "vijest" u rangu izvora.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Turin je najjaci Tolkinov lik ... tacnije najjaci Tolkinov covek. Ima jos mnogo mocnih likova drugih rasa...
Mali je opasan. Juri ga pola evrope - a valjda ce zavrsiti u Juventusu
Pa zbog njega Muslin dobi otkaz covecesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment