Ma namjerno nije ali nije bitno, crveni i tri utakmice suspenzije je realno. ALi problem je jedna utakmica, ne tri, mi ostale dvije mozemo bez njega.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Vec duze vrijeme je pitanje Nojer ili DDG za br 1, sad je vec jasno da je to DDG. Jos ima mnogo prostora za napredak
Ne mogu vam opisat koliko mi krivo sto nece biti Pogbe, bas sam htio da vidim Utd i City kompletne pa da pobjedi bolji.
Послато са SM-G950F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Previse je to novca za njega. On ne moze da spoji 3-4 meseca bez povrede vec 3 godine.
Moze nekih 30 i kusur milki ali da se posmatra kao clan rotacije jer se ne moze ozbiljno racunari na njega.Last edited by bici; 03-12-17, 21:25.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Zasto bi dali 50-60 miliona na igraca koji ima hronicne probleme sa povredama, a nisu htjeli da dovedu Perisica za 45 miliona eura, a covjek je najbolje krilo u Evropi u ovom trenutku. Pritom nema problema sa povredama i fizicki je na nehumanom nivou.sigpic
Comment
-
Srecan? Ako je sef srecan onda je to bas dobro
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment