Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by 61563 View PostI licno mislim da nece Mou igrati autobus ni protiv AFC a ni protiv Pepa,ako Mou dobije AFC dobice i Pepa.Svestan je Murinjo da mu vise ne igra ni iks ako hoce titulu
Posle toga Pep gostuje Svonsiju i ceka Spurse,i ako se desi da MU dobije oba derbija kiksnuce Pep ili u Velsu ili protiv Spursa
Moje misljenje
Ako se Sjećaš pep ga je dobio 5-0 sa barcom pa otada ima velike komplekse tako da mislim da ce Mou ici na nulu protiv njega iako nama jedino pobjeda odgovara jer ovaj city je strašan a i nakon sto smo potrošili 400mil samo titula dolazi u obzir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Rooney-7 goals in pl, 130mins per goal, 912 mins played
Lukaku-8goals,158 mins per Game,1260 mins played
Svaka čast legendi našoj, ima jos klase u tim nogama
Dok lukaku u očajnoj golgeterskog formi nakon sto je prvi mjesec u klubu fantasticno počeo igrat i zabijat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Ne dirajte Romelua. Nas najbolji i najkonstantniji igrac do sada u sezoni. Konstantno daje sve od sebe i uvek je pretnja napred. Promasio par zicera big deal kad smo ionako te meceve dobijali a on je btw asistirao. Razlika kad Lukaku promasi u odnosu na proslu godinu i Zlatanove zicere jeste sto ih Lukaku nesto manje masi a te meceve dobijamo za razliku od neresenih prosle godine i to je ono sto je bitno. Trpao bi Lukaku mnogo vise da nije bio odsecen u dosta meceva zbog Pogbinog izostanka a da ne pricamo o tome sto samo par igraca u ekipi posalju ponekada upotrebljiv centarsut, izvodjenje kornera je tek no comment. Samo neka nastavi ovako golovi su tu.
Comment
-
Jel biste pustili Viktora da pocne protiv Arsenala i Sitija?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostDa. Kako ce drugacije da postane igrac?
P.S. Pa VGu su igrali MekZver i Bleket...Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Koliko sam skontao, Baji i Dzons su spremni za Arsenal.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment