Valensiji ide dobro, znaci nista od Solera, Pereira moze da se vrati, odnosno klub moze da ga vrati, pitanje je oce li on, Interu ide predobro, Monako je u vrhu ocekivano, Napoli najbolji u Italiji, igrace iz tih klubova ce biti tesko dovesti u januaru.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
“If people knew the real injury they would be in shock that I was even playing,” said Ibrahimovic. “It was more than the ACL - but I will keep it personal. That’s why I choose not to talk of it.“Those close to me know what I have been doing – I was working five, six hours a day.sigpic
Comment
-
Ja Shawa ne bih prodao, nego na pozajmicu do kraja sezone u nekog Premierligaša, gde će igrati u prvom timu. A Rosea bih voleo da vidim u Unitedu već u januaru. Balea baš zbog tih povreda ne bih voleo. Soler nam ne treba ako vratimo Pereiru. A na desnom krilu nisam pametan koga bih želeo. Možda Gelson Martins nije loš?
Comment
-
-
Za sada Lukaku 12, Marsijal i Rašford po 7 golova.
Lukaku je postigao 20 golova na 23 utakmice ove sezone za reprezentaciju i klub.
Pogba je na poslednjih 6 utakmica u Premier ligi učestvovao u 8 golova (4 gola + 4 asistencije).Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Usporio je Lukaku malo u poslednje vrijeme, imao je gol-asistenciju po utakmici, sad je na 18 nastupa, 12 golova i tri asistencije. Zlatan je prosle sezone odigrao 47 utakmica i imao ucinak od 28 golova i 13 asistencija, bas da vidimo moze li Lukaku u zenitu bolje od Ibrahimovica sa 35 godina. Kao sto sam i rekao ljetos sumnjam ali nemam nista protiv da me demantuje. Ono sto ce mu zestoko pomoci sad je sto ce imati Pogbu i Zlatana iza vjerovatno, pa ce imati vise upotrebljivih lopti, samim tim i sansi. Ja se samo nadam da ga Zoze nece stavljati na krilo, jedno je cuvati jednog powerhousea, ali dva ili tri je pakao za odbrane, tu se otvaraju metri i metri prostora.
Inace ljuljnuti Juventusu odma 150 miliona za Dibalu.sigpic
Comment
Comment