Originally posted by bici
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by nine33 View PostRojo i Fella idu s ekipom za London.
Inače za današnju utakmicu ja ne znam šta bih rekao, u boljoj smo formi trenutno od Čelzija, ali to kad idemo na Bridž se sve briše, preprošle sezone smo igrali protiv najgoreg Čelzija ikad i opet uspjeli da ne pobijedimo.
Bilo kako bilo vjerujem danas u dobar rezultat, mada bih bio dosta opušteniji da su Pogba i Felaini spremni ali šta je tu je.
Comment
-
DDG - Valencia - Bailly - Jones - Smalling - Young - Ander - Matic - Miki - Rashford i Lukaku.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Sve mi se manje svidja kako Zoze radi. Nisam ovo ocekivala.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kad sam ja govorio prije sezone da ova ekipa nema kvalitete za titulu nego da je realan doseg top3 onda me se vrijeđalo i zamalo izbacilo s foruma
Isto tako igra nam je nikakva, nismo imali do 85.min udarac u okvir u 2. Pol
City vec na -8 a konkurencija nam se jako približila
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Mogao mi Zoze malo da odgovara na pitanja navijaca: kakva je ovo taktika non stop i sta radi Miki? Gdje je Lukaku id povrede Pogbe? Mogao bi manje da se pravi pametan i da preuzme odgovornost za uzasnu igru zadnjih nedelja a sve je krenulo sa mecom sa Liverpulom iuzasne taktike.
Sto prije na hladjenje da stavi Mikija i Ereru, uzasni su
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment