Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ljudi kada se tačno vraća Pogba?? I Felaini, Kerik? Jbt zdrave imamo Matića i Ereru, umrijeće nam do decembra ako budu stalno igrali.
Kad se vrate ta trojica + Ibra ima da prodišu Matić,Erera i Lukaku, što je preduslov da išta uradimo jer inače bi bili istrošena ekipa u drugom dijelu sezonu. Treba razmisliti i o pojačanju u januaru ako se nastave povrede posebno na tih par osjetljivih pozicija.
Comment
-
Mislim da Kerik ove sezone nece skoro ni igrati, mislim da je potpisao ugovor da vise bude tu zbog ljudskog faktora.
Pogba je navodno imao privatnog trenera sa kojim je radio mimo Murinja/kluba, navodno je od preopterecenja i zaglavio sa ovom povredom. Moguce da je on i oporavljen ali da ga Mo ladi, jer je popizdeo. Ko zna. Ima dosta teorija o njemu.sigpic
Comment
-
Pa dobro, tako nekako sam i očekivao što se Kerika tiče, godine su to jbg, ali opet je lakše kad znaš da imaš u rezervi iskusnog fudbalera da odigra neke minute kako bi odmorio Matića nekad, npr kao što bi vjerovatno sinoć bilo da je Kerik spreman.
Prebitan nam je Pogba a ne znamo kad se vraća, valjda će kroz par sedmica, u decembru imamo utakmice sa Arsenalom i najbitnije sa Sitijem, novembar možda i proguramo bez njega, decembar nećemo.
Comment
-
Zar nema Fela plave pramenove? Ne lici mi nesto na njega, plus su mu noge bas pretanke. Uostalom, rece Mou da im je veca sansa njega da dovedu nego Felu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
I meni djeluje da nije Felaini.
Tek sad nema trika da ga Zoze pusti kad je ovako poceo sezonu i okrenuo i navijace na svoju stranu, nevjerovatan uspjeh. Ja sam prvi koji sam ljetos bio da ga prodaju ali me razuvjerio sa nastupima ove sezone, svaka cast.
Bilo bi lijepo da zaigra Pogba protiv Celzija, Erera je u totalnom k... pa ne mogu ni ocekivati da ponovi proslogodisnju partiju protiv Azara.
Steta pa ce Zoze izaci sa istim pristupom kao prosle sezone, Celzi je itekako ranjiv
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostNije stvar da li ce ga Mou prodati ili ne, njemu istice ugovor i slobodan je da pregovara sa drugim klubovima, tako da se tu klub ne pita nista, ukoliko ne potpise novi ugovor naravno.
Tapatalk
Originally posted by Erik View PostMa dobro neka i ide, samo da ga apgrejdujemo nekim mladjim .
Nego da li bi pre stavili Skota pre Andera protiv Celzija?
Mada moguce da ce igrati obojica ako su Pogz i Fela neoostupni.
Sto se tice SMS-a, nesto nisam siguran da bi on pristao na rotaciju.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Kada Vladan procita sta je Sautgejt rekao o Smolingu i zasto ga nije stavio na spisak...
Spoiler"I have huge respect for Chris. He is a player playing at a big club," said Southgate. "We want to play in a certain way and the players I have brought in I want to see using the ball from the back and building it up in a certain way.
"And that is a style thing I want to look at. I know what Chris can do.sigpic
Comment
Comment