Matic je pao ozbiljno, ali sad kad nema Felainija i Pogbe on ne smije ovoliko da roamuje i ostavlja sredinu nezasticenu jer je van pozicije precesto, to je mnogo glupo i to treba da prestane da radi dok se ne vrati jedan od ove dvojice.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Dubok naklon momcima za tri boda Kad vidis formu pojedinaca, da se zakljuciti da je sastav odron. Jedna top sansa i jedan gol. Bolje ne moze sa ovim kadrom. Matic je pao al se bas vidi da se on i Erera nikako ne uklapaju sto sam vec pricao ranije, kad su zajedno, jedan mora lose da odigra a cesto i obojica.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Jedini smo tim koji jos nije primio gol na svom stadionu ove sezone.
DDG danas upisao novi clean sheet.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostJa nekako verujem da Mkitarijana od dobre igre isto odvaja jedno funkcionalno desno krilo.
Ovako, nam je neko guzvanje kroz sredinu, protivnik moze vise da pusti to nase desno krilo i da ulazi unutra.
.
Ne znam sto otpisujete Perisu, covek je jedan od retkih koji podjednako dobro igra i levom i desnom. Moze on na obe strane bez problema.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ali Smolingu samo ostavis jedno, da brani gol i miran si. Tu je on jedan od najboljih na svijetu. Ima strasnu sezonu za sad, krvav je bio Poketino kad je ubacio Dembelea i Ljorentea, raznio ih Kris u svakom duelu.
Veliko postovanje za Janga, strasna utakmica. Miki najgori standardno, Erera pogubljen standardno. Nije lako igrati protiv Totenhema sa dva igraca manje.
Rasko po meni sasvim dobar.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostCekaj, Murinjo je ono shhhh na kraju tekme uputio navijacima???
Ok...
A kritikuje i on zbog slabe podrske koju Rom ima...
"I would like the supporters to explain to me why they don’t support Lukaku so much because he gives everything."
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nisam shvatila da su protiv, vec da nema dovoljnu podrsku, mlaka je
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment