Sta ocekujete danas? Ja tipujem na nekih 0:3, Had ume da bude dosta agresivan, takve ekipe osetno slabijeg kvaliteta Mou resava bez problema.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by Stevudza11 View PostDobro ste predvideli xD
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Salji Lindelofa u Ročdejl na pozajmicu, nemoguce da neko ovoliko nema muda, i kod prvog i kod drugog gola i kod zivota generalno kapiram da ne moze da nadje ribu ni kod plavog mostaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Auuuuffffff!!!!
Ne valja, nista ne valja. A pre svega ne valja, jer je evidentan pad u formi vec neko vreme...Ovo pojedinacno odsustvo, pa kada se jos poklopi sa kolektivnim neizlaskom na teren ne moze da donese nista dobro, a to se videlo od prvog minuta.
Ee i tako volimo da rusimo razne rekorde koji su mukotrpnim radom steceni u zlatnoj eri Sera, pa da obradujemo i ove "male". Ako nek se raduje narod.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Biće bolje kad klub napusti nekoliko mediokriteta. Sve to dosta dobro izgleda kad je većina njih na klupi, komedija nastaje kad ih je većina na terenu.
Mata - desna noga mi služi radi ravnoteže
Blind - ja sam polivalentan igrač, mogu igrati sve podjednako prosječno do dobro za ekipu sredine tabele i podjednako loše za vrhunsku ekipu
Lingard - moj glavni kvalitet je što sam dijete kluba
Lindelof - Vujadin Savić je za mene Beckenbauer
Mourinho je glavni i jedini krivac zašto su mu pomenuti u ekipi, ne mogu oni mučenici biti krivi što ne znaju. I taj Blind da je ušao umjesto Jonesa izvukao bi se bod vjerovatno, to govori gdje Lindelof, ne bih ga u Zvezdu za džabe. Kakav je to slijepac tek uživo kad se gleda a to Mourinho vidi, nemoguće da ne vidi i opet ga stavlja To je čista šprdnja s klubom.
Comment
Comment