Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Pa to je licemjerno, onako se pozdraviti prije pocetka utakmice, kezi se posle utakmice i onda prva izjava jadna da ne moze biti jadnija. ALi on je procitan, cim ne dobije takva mu je reakcija i uvijek mu je neko drugi kriv. A kriv je samo on i niko drugi. No raznosili ste Rodzersa, a Klop je zasticena vrsta iz nekog razloga.
Imali ste jednu sansu 100%, isto koliko i Junajted. Ako vama ovo znaci kidanje, onda ste bas u strahovitom problemu.sigpic
Comment
-
Bili ste bolji to niko ne spori, ali ste imali jednu sansu za 90 minuta, isto koliko i Junajted koji nije dosao centar da predje. Niko Klopu nije kriv sto nije nasao nacin, niko mu nije kriv sto nije doveo stopera, sto nije doveo napadaca ako Firmino tome nije dorastao. Isto kao sto niko Murinju nije kriv sto nije doveo jos jedno krilo za kojim placemo. Ali kad si vec sebe doveo u ovu situaciju izvlacis maksimum iz onoga sto imas i ako Votford i Barnli mogu da imaju 12 bodova posle osam kola, Liverpul mora da ima barem pet vise, a nema nego je na tom nivou.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPa to je licemjerno, onako se pozdraviti prije pocetka utakmice, kezi se posle utakmice i onda prva izjava jadna da ne moze biti jadnija. ALi on je procitan, cim ne dobije takva mu je reakcija i uvijek mu je neko drugi kriv. A kriv je samo on i niko drugi. No raznosili ste Rodzersa, a Klop je zasticena vrsta iz nekog razloga.
Imali ste jednu sansu 100%, isto koliko i Junajted. Ako vama ovo znaci kidanje, onda ste bas u strahovitom problemu.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZato sto sere po klubu za koji navijam potpuno neosnovano. Zasto tebe zanima sto mene Klop zanima?
Comment
-
Nervira me od prosle jos, Mancester je sabio Liveprul na Trafordu, dao gol iz ofsajda, a ovaj i dalje prica o tome. Tada nije pricao o pristupu i ko je bio bolji. Krivio je duge lopte, vjetar i ofsajd. I nastavio je ove sezone. Je li on javna licnost? Imam li pravo da ga komentarisem? Trci li neko za vama i pita li se sto komentarisete Murinja stalno i nazivate prevodiocem? Pitanja su retoricka.sigpic
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostPusti ih pobeda, valjda I sam znas sta su pricali I Murinju, pa im je sada omiljeni lik. "Promenio" je ponasanje. Da Klop dodje za 5-6 godina u Junajted, bio bi najjaci na svetu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNervira me od prosle jos, Mancester je sabio Liveprul na Trafordu, dao gol iz ofsajda, a ovaj i dalje prica o tome. Tada nije pricao o pristupu i ko je bio bolji. Krivio je duge lopte, vjetar i ofsajd. I nastavio je ove sezone. Je li on javna licnost? Imam li pravo da ga komentarisem? Trci li neko za vama i pita li se sto komentarisete Murinja stalno i nazivate prevodiocem? Pitanja su retoricka.
Ja nisam generalizovao, tako da nemoj ni ti. Ja nikada Murinja nisam nazvao tako, sta vise ga cenim.
Slobodno ga prozivaj, imate dobar rezultat za sada u ovoj sezoni, tebi je glavni problem Klop. Ne mogu da zamislim kako bi ti bilo da igramo dobro i pobedjujemo.
Comment
Comment