Originally posted by Miki28
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Slazem se ali mislim da se sa ovim timom moze i do 3 boda na Enfildu.
Samo da odbrana bude koncentrisana, iz kontre ce Rasfrod, Marsijal i ostali imati svoje sanse.
Lukaku bi morao dobiti duel protiv njihove slabije odbrane, Lovrena u zubima moze nositi
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Ne sporim da bi trebali uzeti tri boda ovakvom Liverpulu ali ne bih kmecao ako uzmemo bod.
Brzinu imamo, Rasa i Lukaku. Brine me malo tranzicija i kontre jer mi realno tu napred nemamo nekoga ko moze da smiri loptu u sekundi i posalje killer pas. Jedino Matic sta uradi, jer fizicki moze nositi trojicu na ledjima. Mata nije bas najbolja opcija jer znam kako cemo igrati i on tu nema sta da trazi, a cisto sumnjam da bi mogao da se nosi sa tim presingom. Kerik i Matic ne mogu zajedno. Generalno je problem sto smo izgubili oba vezna koji prave te nezgodne ofanzivne kretnje. Jedino da probamo da ih cerecimo sa 3-4-3, Jang, Dzons, Majk, Baji, Valensija/Matic, Ander/Ras, Lukaku, MikiOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Darmian verovatno flaster a la Erera, bez neke konkretne pozicije u formaciji.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Tekma je tek za 52 minutaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Bice zanimljivo videti Jang-Marsijal duo po levoj strani.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment