Ja opet igrao iz dva u dva
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostSiti iz dva u dva, mi smo iz keca u kec, sad sam se probudio Jbg tiket odigrao jos u cetvrtak, samo ne znam sto sam ubedjen da smo mi u gostima. Jos juce drugaru kazem sad samo Junajted ima gostovanja
Imam neki osećaj da će nam pasti forma više od tvog tiketa : (
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostBalji ga napokon izduvao, s potpunim pravom, forma mu je bas problematicna poslednjih nedelja.
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
Comment
-
To je pitanje, Virdzil je iskusniji, stariji, Balji tek treba da napreduje jer je previse mlad za stopera i dalje. Ipak Balji sa 23 je sigurno bolji od Van Dajka sa 23 godine, a to dovoljno govori o njegovim kvalitetima.
Previse divlja, previse je nonsalantan ponekad, po meni njegov plafon je mnogo veci od Virdzilovog koji bolje od ovoga ne moze siguran sam, isto kao i Aldevereld koji je najbolji stoper lige u ovom trenutku i on bolje od toga ne moze. Ali kad je neko u losoj formi onda mora da plati za to i da se popravi. Balji je imao fenomenalnu proslu sezonu sve ukupno i naigrace se ove, ono sto je radio na pocetku i kraju prosle sezone je apsolutno nivo najboljih stopera planete. ALi kao sto rekoh previse je mlad da se ocekuju nevjerovatne partije iz nedelje u nedelju. Docice i to.sigpic
Comment
-
Manchester United XI vs Palace: De Gea, Valencia, Young, Smalling, Jones, Matic, Fellaini, Mkhitaryan, Rashford, Mata, Lukaku.
Ipak Jones pocinje, dok je Bailly na klupi.
Subs: Romero, Bailly, Blind, Darmian, Herrera, Lingard, Martial.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
Comment