Grizman kao krilo nije svetska klasa. Ni blizu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
@Busby a jel ga terao neko da snima reklamu kako spusta Zozeu slusalicu ili mu je i to taj karakter? Vec sam pisao dovede li ga Murinjo nakom toga razocarace me. Koji je on faktor da spusta slusalicu jednom Murinju? Sta ima dobrih par sezona i toliko. Nije ni strano da igraci koji odu iz Atletika nista ne igraju u drugom klubu...
Comment
-
http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...-United-1.aspx
I think the weather was beautiful. Even if we train at 11 o'clock, 12 o'clock or 3 o'clock in Manchester we don’t get this weather. I'm serious, the last time we had this [weather] was in LA and then in Macedonia, and I think the players felt this, they were not sharp
Pamti Mou nego kako
Comment
-
Ja nisam uveren ni da ga je Murinjo jurio. Secam se da je Grizos pricao da mu smeta vreme u Mancesteru a Mou je nedugo nakon toga rekao da ga ne zanimaju igraci koji se zale na vreme, kisu i hladnocu, vec zeli one koji hoce da igraju za Mancester Junajted.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View Post@Busby a jel ga terao neko da snima reklamu kako spusta Zozeu slusalicu ili mu je i to taj karakter? Vec sam pisao dovede li ga Murinjo nakom toga razocarace me. Koji je on faktor da spusta slusalicu jednom Murinju? Sta ima dobrih par sezona i toliko. Nije ni strano da igraci koji odu iz Atletika nista ne igraju u drugom klubu...
To "Jose" se valjda odnosilo na Gimeneza, štopera iz ATM.
Mislim, kao fora neka...
Comment
-
Manchester United
Mora se DDG produziti pod obavezno...
Brutalan golman, koliko je samo puta spasio 3 boda ili bod.
Ako dodju trofeji na red a mislim da hoce i ostane jos 5+ godina vrlo lako najbolji golman u istoriji Utd moze biti ali za sad nije jos u toj prici
Miki28Last edited by Miki28; 24-09-17, 20:49.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Englezi javljaju da je prvi operativac Ed Vudvord kontaktirao čelnike Juventusa i saopštio da ako ikada budu hteli da prodaju Dibalu da su oni prvi u redu. Izgleda da je Argentinac prevelika želja Žoze Murinja.
Na današnji dan 2016. Pol Pogba postigao prvenac za Đavole.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Jurgen Klopp and Antonio Conte can act like lunatics on the sideline but Jose Mourinho is punishedsigpic
Comment
Comment