Bio je ok defanzivno danas, oduzeo je nekoliko lopti, ispratio kad su Balji i Valensija zaspali ali da, trebalo je dovesti Fabinja ljetos, a ovoga dati Barseloni za 100 miliona.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ne zavrsava taj svoje jos u Junajtedu, najbolji igrac nas prosle sezone, nekako je tiho poceo bas ovu sezonu, bukvalno svaku utakmicu koju je igrao, mada i dolazak Matica ga je bacio u drugi plan potpuno, krivo mi sto nije dao gol danas, odlicna sansa je bila, ali doci ce i to, bice Ander onaj stari siguran sam.
Pisao sam na PL topiku, suvise lako se Juve odrekao Lemine, danas i prethodnu svaku utakmicu bio je odlican, ako bi ostao zdrav i nastavio ovako, sto da ne pogledati ga, za tu neku bekap opciju odlican.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Ma on uopste ne moze da se snadje u ovoj ulozi, nedefinisan je totalno na terenu. Sta reci kada je Felaini ispred njega i sta reci kada Felaini igra bolje od njega... Jbg, sam si rekao dolazak Matica je njega bacio u drugi plan a ja bih dodao ne u drugi, vec u sporedni totalno, "izlazim iz kadra skroz" plan.sigpic
Comment
-
Kako se ovde brzo igraci otpisuju. Pricao sam kad se Pogz povredio da bi trebali Fela i Matke da igraju. Ne zato sto je Erera u losoj formi nego zato sto je jedino logicno da njih dvojica igraju jer u tom pivotu neko mora da doprinosi u poslednjoj trecini.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Adam The LlamaSalah 2 grama mozga nema,
Sent from my HTC One_M8 dual sim using TapatalkOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Sta se nas tice Salah [emoji3]
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSta se nas tice Salah [emoji3]
tt sa A5 u inat Mi6
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
Lukaku nakon što je sudija danas označio kraj utakmice : https://media.giphy.com/media/l1J9uM...G64g/giphy.gif
Stalo mu je mnogo, to je dobro vidjeti, a i našpanovan je
Ružna pobjeda danas, no nema veze, takve su nužne kada se hoće otići do kraja sa najvećim uspjehom. Jones sjajan.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostJa se izvinjavam, verovatno je neko postovao u temi ovde, pa umesto u Live sam ovde. Ovaj poslednji update na ttu me skroz izbacio iz takta.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostMa on uopste ne moze da se snadje u ovoj ulozi, nedefinisan je totalno na terenu. Sta reci kada je Felaini ispred njega i sta reci kada Felaini igra bolje od njega... Jbg, sam si rekao dolazak Matica je njega bacio u drugi plan a ja bih dodao ne u drugi, vec u sporedni totalno, "izlazim iz kadra skroz" plan.
Ima ove sezone meceva koliko ocemo, bice prilike za sve i ja vjerujem u Andera, to je takav lik jednostavno, nema predaje nikad, pravi onaj zakleti Junajtedovac, zna sto je klub i sto su navijaci, bice on opet pravi, pa neka Barsa nudi 100 miliona, zna se kakav odgovor ce dobiti.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
sigpic
Comment
Comment