Klupa: Romero, Darmian, Valencia, Carrick, Fellaini, Lingard, Rashford.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
-
Originally posted by Miki28 View PostStigao kao veliko pojacanje, 1 mec na OT u LS posle 2 godine i da odmara?
E moj ti
Miki28Last edited by Cylokin; 12-09-17, 20:20.
Comment
-
Nije lose bilo, prva 2 gola asistencije bekova, treci rutina. Idemo dalje, sledeci Everton.
Samo se nadam da ce s Pogbom sve biti u redu, valjda nije neka ozbiljnija povreda.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Veliki je Maruan. Marsijal nista. Miki nista. Lindelof nije jos spreman. Matic bas bas iznad ostalih. Lukaku solidan bio. Mata odlican. Solidna partija ekipe.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Taman koliko treba...samo da vidimo sta je sa Pogbinjom.
Ima neko info...ili cekamo sutra?
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jose je rekao da nece igrati protiv Evertona. E sad, da li poceti Ander i Matić ili kao večeras Fellaini i Matić, interesantno, vidjecemo.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by bici View PostVeliki je Maruan. Marsijal nista. Miki nista. Lindelof nije jos spreman. Matic bas bas iznad ostalih. Lukaku solidan bio. Mata odlican. Solidna partija ekipe.
Demantovao me Young, asistencija, borben, nekako mi se bas isticao veceras tokom cijelog meca.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
Comment