Ja se eto pitam zasto Mou nije pojurio Kolasinca
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNe znam zašto se do kraja nije pojurio Orije iz PSŽ-a. Ne spada možda u kategoriju TOP bekova ali je za Šoa i Blinda lično tata-mata. Sledeće sezone Murinjo će morati da potraži oba beka pošto mislim da je i Valensija na izdisaju.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostKresvel kazete domet mu je WH, pa Darmijan bi sedeo na klupi u toj WH upravo zbog Kresvela
Sent from my LG-D855 using TapatalkNema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
U nasem timu ima mnogo vise problema od Darmijana. Covjek je stabilan defanzivac, igra van pozicije i neki dan je ucestvovao kod oba gola i spasio jedan i opet su se neki zestoko izasrali po njemu. Dzons nam je prvi stoper, nemamo klasicno krilo i uloga Erera je potpuno nejasna. AKo mene pitate ti problemi su mnogo veci od Darmijana. A i od Felainija koji je isto jedan od najvecih Junajtedovih problema po navijacima, inace je jedan od najmanjih u stvarnosti.
He's an important player for me - a lot more important than you can imagine.
"I feel weaker without Fellaini in my squad, doesn't matter if it's on the pitch or on the bench. If his conditions are improved, he will be selected, I need him."sigpic
Comment
-
Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Man United XI vs FC Basel :
De Gea, Young, Smalling, Lindelof, Blind, Matic, Pogba, Mata, Mkhitaryan, Martial, Lukaku.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Jbt ja jos ne vjerujem, Young, koji je zadnju utakmicu pa kakva god bila odigrao Bog zna kad, to i Lingard na klupi me cudi jedino, ostalo ocekivano.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
Comment