Sastav bez Fellainija? Da li sanjam? 'Ajde pored ove kiše barem neka lepa vest danas!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Erik View PostBtw Srki opet razbijas sa avatarom ...
Ne svidja mi se ova ideja o 3-5-2 ali ako ne bude islo bice se relativno lako prebaciti na 4-3-3 ili 4-2-3-1.Last edited by srdjan_sl; 09-09-17, 18:29.sigpic
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostMartial jednu utakmicu u prvoj postavi a idućih 7na klupi
Tako nitko nebi mogao postati dobar igrač
Smiješi mu se sudbina de bruynea
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Losa ti odbrana Zoze, losa...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Na ovakvim utakmicama se osvajaju titule... očigledno jos nismo zreli za istu.
Očajna utakmica, Balji i Džons obeležili utakmicu svojim greškama. Mada se mora priznati da ni napred nismo bili ništa bolji. Miki postojao nije, plus cela leva strana...sve ide preko Valensije.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Comment
-
Sramno ponasanje apsolutno. Mnogo sramno!
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Da je bio Fela tu da udje u 80. i da ih pobaca, sad bi bilo 2:3Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment