Marez je mozda i najbolji igrac 1 na 1, a bio je i igrac sezone u PL tako da ako bi bio motivisan da igra na najvecem nivou bio bi ogroman apgrejd na desnom krilu, da ne kazem koliko vecu dubinu bi imali u timu. Mada mi on ne izgleda kao klasicno Murinjovo pojacanje, iako se za njega ne moze reci da se ne vraca nazad i ne pokriva prostor, ali nekako taj tip igraca mi ne ide uz Murinja.
Rasko do sad kad god je dobio priliku desno bio je poprilicno los, Mata nije za krila iako to moze odigrati, Miki je po meni najbolje resenje za desno krilo ali evo Mou ga stavlja na desetku, i bas zbog toga imam neki osecaj da planira nekog dovesti na tu poziciju krila u toku ovog prelaznog roka, odnosno sutra.
Rasko do sad kad god je dobio priliku desno bio je poprilicno los, Mata nije za krila iako to moze odigrati, Miki je po meni najbolje resenje za desno krilo ali evo Mou ga stavlja na desetku, i bas zbog toga imam neki osecaj da planira nekog dovesti na tu poziciju krila u toku ovog prelaznog roka, odnosno sutra.
Comment