Originally posted by Erik Dekard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostTrenutno se prica da je LVG gotov, Gigs interim do kraja sezone, ali on to ne prihvata, zeli mjesto za stalno
I ja bih da k...m Vesnu ZmijanacOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ne znam kome nije se dalo. Fudbal nije sreca, imao je totalno odresene ruke da radi sta hoce, dovodi igrace po svom ukusu, ma sve. Previse je ziheras u ovim godinama, to ce ga kostati posla, nadam se sto brze. A i liga ga je pojela.
Sent from my G3 using Tapatalk
Comment
-
Pa dobro kad Vladan kaze nije mu se dalo nije mislio na srecu nego jednostavno mu se nisu kockice slozile i nije se snasao u PL.
Ja nikad nisam bio ljubitelj lika i dela Lvg-a ali ni u najgorim predvidjanjima nisam ovo ocekivao, i ako je imalo covek dace sam otkaz mada u najboljem slucaju mesec dana prekasno.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostNe znam kome nije se dalo. Fudbal nije sreca, imao je totalno odresene ruke da radi sta hoce, dovodi igrace po svom ukusu, ma sve. Previse je ziheras u ovim godinama, to ce ga kostati posla, nadam se sto brze. A i liga ga je pojela.
Sent from my G3 using Tapatalksigpic
Comment
-
Šta će biti u bliskoj budućnosti, od sledeće sezone? To je ključno pitanje.
To je ono što mene najviše zabrinjava, a ne da li van Gal odlazi, a morao bi ili ga Gigs menja, sezona je izgubljena u oba slučaja svakako.
Šta će ubuduće biti i koje struje sve postoje, ko ima kakav interes i da li ovo pravo vreme da se ispliva iz mutnih voda i postane sve malo transparentnije i čistije ili će zauvek ostati u domenu nagađanja i muljanja, jer meni sada tako sve izgleda...maglovito, nejasno i nikako obećavajuće. Kao da smo nečija igračka, kao da se ne shvata u samom klubu koliko je veliki i koliko je potrebno da se vrati na neke prave puteve, kao da niko pojma nema šta (da) radi i da svako vuče na svoju stranu.
Čudna neka vremena došla.Last edited by miloolja; 25-01-16, 20:06.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment