Originally posted by Ser Deni ®
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
-
Originally posted by l1m4r View PostKako molicu?
Da ne krenem da vredjam doticnog
Izvolte molicu?
Doticni! ko god bio..al doticni..sta to tacno znaci?
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Olja bre
Pa dovoljni su ti i inicajali MC .
Da je Tomislav online, sada bi je okacioOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Inace opasno razmisljam i mota mi se po glavi danima da postanem plavusa (sto se tice frizure kad god krenem da mislim o nekoj novoj..vrlo brzo sprovedem u delo)... ali i sada bez te transfrmacije nista ne razumem Marli...
Edit: ali ukljucila svoje male sive celije..dok su jos tu ...idi bree ja mislila nesto meni trljas na nos...tj. nekog..ubi se misleci
Iskreno covek je takva panja i mnogo puta znacio ekipi..da ja tebe ovde uopste ne uzimam za ozbiljno
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 20-08-17, 18:36.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ma ta prica sa njim ti dodje vise kao neki trade mark
Tako da se ono moje komentarisanje vise odnosilo na Vakija31..posle vidimo Erika..i ostale...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Comment
Comment