Originally posted by Busby Babe
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Svi definitivno znaju da je Manchester United najveći klub u mojoj karijeri. Ipak, drugačije zvuči kada kažete Manchester United. Chelsea je takođe veliki klub, Benfica je najveći u Portugalu, ali Manchester je Manchester."
- Nemanja Matić
http://www.espnfc.com/manchester-uni...s-in-the-worldNema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostI po meni je Perisic apsolutno najbolje moguce rjesenje od svih dostupnih krila. Ja ne bih pogledao Mareza i Drakslera prema njemu, a o Lemaru nemamo sta da pricamo, on nije ta kategorija niti moze biti naredne tri do cetiri godine.
Smanji sa lozom. Nije dobro za tebe.
Ako ti Perkan ne bude dao bar 20% od transfera, jbg. Zajebao te bas opasno.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Koliko preteruje Vlajko to nije istina, nikako Marez koji je osvojio PL na fantastican nacin, daj Perisu koji igra u rekreativnoj ligi i je pazi "najbolji igrac" mocnog Intera koji posle Murinjo nije usao u TOP3 ako se ne varam, nema dalje Perisa najbolje krilo sveta jebes ostale
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Comment
-
Sjutra znaci u 13:30h, idemo po 3 boda.
Volio bih da izadjemo u ovom sastavu:
DDG - Valencia - Bailly - Jones - Blind - Matić - Herrera - Pogba - Martial - Miki i Lukaku.
A mislim da ce Jose od proslog meca promijeniti mozda samo Matu i dati sansu od pocetka Lingardu ili nadam se Martialu.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Mislim da će umesto Jones-a igrati Smalling, zbog Llorentea. Mislim da će Smalling biti opcija koju ce vise preferirati na gostujucim terenima, jos ako imaju nekog višeg napadača.
I vrlo moguće da će krenuti Lingard :/
Ostalo, manje vise ocekujem isto, mozda samo Herrera umesto Mate, i to bi trebalo da away izmena...
Comment
-
Ma nema Llorentea, povrijedjen je, bar sam tako procitao danas nedje, igrace mali Abraham. Nema Sigurdsona, nema Llorentea, nece biti lako ali ocekujem pobjedu.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Svonsi ima dobrog trenera ali ovo se mora dobiti sutra...
I ja nesto mislim da ce Lingard poceti umesto Mate a ostalo isto kao protiv WH, ne bih ja dirao stoperski tandem, moraju sto vise igrati zajedno
Miki28Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment