Javio bi, ali nemam broj. Ovaj igrac je radnik samo takav, Draxler i ostali bi ocekivali minute i ako ih nema igrali bi preko kurca, ovaj igrac makar igrao 5 minuta po utakmici ostavio bi dusu na terenu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Zato i treba da se puca na visoko, da se dovede starter a ne neko ko ce sa klupe da pravi razliku... Dubinu imaju, nemaju kvalitet koji je potreban da se parira Realu i ostalima
Svaka cast decku, radnik je ali nije neka posebna klasa a nemojte poredjenja sa Parkom, nebo i zemlja razlika u igrama i pozicijama
Miki28Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostKoga briga koliko ce kostati hahahha Kao da dajes iz svog dzepa. Ionako to Drveni vraca sa jednim sponzorom laganeze
Ako treba daj i 100 miliona
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostJavio bi, ali nemam broj. Ovaj igrac je radnik samo takav, Draxler i ostali bi ocekivali minute i ako ih nema igrali bi preko kurca, ovaj igrac makar igrao 5 minuta po utakmici ostavio bi dusu na terenu.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by bici View PostMarsijal je najtalentovaniji od celog tog rostera Monaka pa vidimo sta se desava u poslednjih godinu i kusur.
I ova prica o Perisicu ,toliko ga hvalite ,da bi pomislio covek da je Lionel Mesi ..A ne tamo neki Ivan Perisic ,prosecan igrac u prosecnom klubu kakav je nazalost danasnji Inter ..
Comment
-
Originally posted by Erik View PostCovek za celu karijeru skupio 11 tekmi u LS lol, toliko je vrhunski igrac. Pa Lemar imao duplo vise asistencija prosle sezone...Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostKoliko Lukaku ima godina batice?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Perisic bolja opcija od nekog?
Pa jeste za 29 god totalno nebitno koliko si igrao u LS, to uopste ne pokazuje kakav si kvalitet i kakvi su te klubovi jurili. Slazem se, krs od argumenta.
Mislim jbs Lemara, on je samo osvojio sa Monakom ligu i igrao 1/2 LS, mislim koga jos briga za LS. Tamo ionako igraju samo krs klubovi.
Slazem se, Perisa>sva krila na ovom i onozemaljskom svetu.sigpic
Comment
-
Ja sam o Sonu pricao. Sto se Perise tice, svakako je najbolja opcija od svih dostupnih.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment