Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ja mislim da dovedemo jos 2 stopera i 2 leva beka, gledacemo Blinda i Jonsa
Bez ErereOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Erera nije znao gdje je u 1 mecu pored Pogbe i Matica, ovo je vise ofanzivna formacija jer treva kreativnosti naprijed posto ce WH bunkericu da cepa...
Matic stiti odbranu a malo ispred Pogba dok ce Miki na 10-ku
Miki28Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Moze ovako mada moglo je i bolje. Lindelof novi Miki, morace da se ceka.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostPre će Mata na 10, verujem.
Lindelof ni na klupi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ovo ce od starta jako da se krene, 3:1 tipujem
Miki28Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostMartial je pretalentiran igrač da bi grijao klupu u 6. Plasiranoj momčadi engleske lige
Sent from my iPhone using Tapatalk
I reci mi gde je to Junajted plasiran na 6 mestu?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Победа View PostЧудно ми је што вам не игра Ерера. Убеђен сам да трио Матић-Ерера-Погба може да доминира лигом.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostMartial je pretalentiran igrač da bi grijao klupu u 6. Plasiranoj momčadi engleske lige
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Marsijal na klupi ponovo mobing cisti..pa dokle vise..razumijem izostanak Herere, ocugledno ofanzivan sastav gdje Matic sam moze pokriti DM poziciju..i ne razumijem zasto Jones umjesto Smalinga..ostalo ok..ocekujem dobru partiju Raska i gol Lukakua Chicharito ponovo na OT
Comment
Comment