U prvom su bili dosta bolji, drugo poluvrijeme kad se sve sabere tu smo nedje bili s njima, steta za onaj promasaj Lukakua ali dobro je dao ga je kasnije. Matic uz DDG najbolji kod nas ubjedljivo. I da, ne mogu da dodjem pameti da Rash ono nije plasirao desnom nego se onako izglupirao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
DDG odlican, Valensija i zacudjujuce Darmijan takodje, Lindelof katastrofalan i morace da zapne kao nekad Vidic da se pokaze, Smoling odlican...
Erera zacudjujuce pogubljen, kao da ne zna sta treba
Matic odlican, tek ce se pokazati kao odlicno pojacanje kad se uigra jos vise
Pogba ni tamo ni vamo, mnogo komplikuje
Lingard prevara veka
Miki na momente se pojavi
Lukaku los, mora realizacija bolje
Rasford mora da radi i radi na realizaciji, ponavljaju se bolje od prosle sezone kao oni mecevi sa Celzijem, Arsenalom itd itd kad promasi zicere
Marsijalu je stavljeno do znanja kolilo mj vjeruje Zoze i iako me boli vrlo moguce da ce on na kraju i biti ukljucen u tu kupovinu Perisica, ovo danas je bilo ponizavajuce...
Nisam siguran ali ga nisam vidio sa tribina da je primio medalju, vrvr da grijesim i da mi promakao ali prije dodjele je bas bio mrzovoljan, sto je i logicno
Miki28Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Generalno smo nadigrani u vecem delu utakmice, ali pored svih tih stvari mene najvise boli sto Marsijal nije ni dobio sansu.
Ima se naravno i sta pozitivno izvuci iz svega ovoga ali svejedno ostaje gorak okus u ustima da nismo ni zasluzili nista bolje od poraza.sigpic
Comment
-
Murinjo je dao prednost igracima koji su izneli to takmicenje prosle sezone, zato pretpostavljam Mata i Marsijal nisu ulazili. Za vikend pocinje nova sezona i videcemo kakav ce biti sastav. Realno Marsijal je na pripremama bio dobar i trebao bi imati prednost u odnosu na Lingarda i Rasforda.
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostMurinjo je dao prednost igracima koji su izneli to takmicenje prosle sezone, zato pretpostavljam Mata i Marsijal nisu ulazili. Za vikend pocinje nova sezona i videcemo kakav ce biti sastav. Realno Marsijal je na pripremama bio dobar i trebao bi imati prednost u odnosu na Lingarda i Rasforda.
Miki28Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Pominjete svi Marsijala, ja mislim da je Mata trebao dobiti sansu, za njega sam siguran da bi ponudio vise.
Elem. Mogli smo i da dobijemo utakmicu, imali smo 3 jake sanse. Mada bi bilo nepravedno jer nas je Real samleo. Ali svidelo mi se sto smo gurali jako i na momente se nosili sa Realom. Nista bolje nismo ni mogli jer su strasno uigrani i 2 klase iznad nas. Matic je bio najbolji na terenu i kao sto sam i rekao, bice najbolje pojacanje ovog leta. Ras je omasio zicer, Lukaku je omasio zicer koji me nije iznervirao onoliko koliko je ispao idiot kad je pojurio Ererinu loptu, ono je bio cist gol. Pogba slab veceras, mada mora on jos mleka da pije da bi mogao da se pokaze pored ovakvog veznog reda. Sto se tice Rasforda na prekidima, zasto je bitno kad niko ne zna da izvodi prekide? Neka ga nek vezba.
Sve u svemu, bice ovo jedna zanimljiva sezona.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostSamo da prosetam avatar.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Erik View PostSamo da prosetam avatar.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostPrvi put sam ozbiljno zabrinut za Entonijevu buducnost u klubu.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Dobro ispalo na kraju.. Kod 2-0 sam se .sro..
Bekovi dobri... Matić dobar.. Pogba kriminalan..
Neko kaže Lindelof je mlad.. Lik ima 23 godine.. Jadničak neće imati vremena da se pokaže.. Promašena investicija.. Kod drugog gola se postavio kao neki petlić iz Gamba Osake.. Na 3 metra od igrača.. Ne čita igru uopšte... Nije ni pomislio da Karvahal može da uputi centaršut..
Drugo poluvreme daje nadu..
Comment
-
Kad se setim samo kako su Roha unistavali na pripremama a i celu sezonu pre toga. Cuj Lindelof propala investicijaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment