ja zelim bejla jos od kad je igrao za totinhem. davne 2008. sam ga uzeo u fifu u menadzer modu i prizeljkivao ga od tad bas bas bih voleo da dodje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Vratice se Perkan "u sliku" brzo ako propadne Bejl, posto nemamo koga drugog dovesti a bas nam treba to krilo.
Evo ovi iz Pariza opet pisu da je Orije zavrsen i da preferira Junajted ispred Celzija, e sad videcemo sta ce biti sa onom zabranom.
Kakav sastav ocekujete veceras, po meni trebala bi biti neka 433 formacija
DDG
Valensija Smoling Lindelof/Blind Darmian
Erera Matic Pogba
Miki Lukaku Marsijal
Tapatalksigpic
Comment
-
Mene jedino plasi ako Bejl dodje on ce vise igrati desno i 10ku.
Mada sada sa Maticem, 10ka ide Pogbi. I ako bi bi voleo da vidim jednom Matu I Mikija tu da igraju.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
I ja mislim da ce biti takav sastav samo sto ocekujem Rasha umjesto Marsijala i onda ovaj u drugo da udje i odradi jos jedan dar mar Karvahalu.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Odbrana katastrofa, koliko nesigurnih igraca a jedini koji uliva povjerenje, Valensija, ce ici na Ronalda i Marsela...
Nadam se da ce Smoling izroditi m... i da ce odigrati dobro jer ce biti potreban posto se Lindelof nije bas pokazao na pripremama, posebno protiv Reala
Vezni red Matic a ispred Erera i Pogba i ispred Rasford i Miki, naprijed Lukaku a onda u drugom ulazi cuveni Felaini i vrvt Marsijal
Bice tesko ali odlican test za LS, da vidi i Murinjo da mu treba jos igraca da bi bili kandidati za osvajanje
Miki28Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostMene jedino plasi ako Bejl dodje on ce vise igrati desno i 10ku.
Mada sada sa Maticem, 10ka ide Pogbi. I ako bi bi voleo da vidim jednom Matu I Mikija tu da igraju.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ja bih zeleo Lingarda da vidim u prvoj, pokidao je pripreme.
DDG/Valensija-Smoling-Lindelof-Darmjan/Erera-Matke-Pogz/Miki-Lukaku-Lingard
Mada nije iskljucena 3-5-2.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment