Originally posted by reddevil96
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Titule se osvajaju prvenstveno sa jakim kolektivom i timom koji dobro funkcionise, e sad ako zvezde dobro funkcionisu zajedno i svako zna svoje zadatke ne vidim problem.
Sa druge strane iako sam od pocetka protiv Ivana itekako mi je jasno i u neku ruku se slazem sa ovim sto je bici napisao, Bejl je igrac koji uveliko zavisi od fizikalija i problemi sa povredama mogu uveliko da ga kostaju u buducnosti ali opet za takvu klasu ja sam spreman na rizik.
Vec sam pisao u temi Barse za Nejmara a to se moze i ovde primeniti, da je svaki prelazak iz Barse/Reala korak nazad u karijeri ali ovde je upravo prica kako Bejl ne bi imao odgovarajucu minutazu u Realu pa samim tim ne vidim razlog zasto ne bi zeleo da dodje u Junajted i vrati karijeru na pravi kolosek.
Tapatalksigpic
Comment
-
Pa nek dodje. Samo u Mančester posle Reala i može. Chelsea izgubio totalno identitet sa Konteom, jedino Mačester. Ima nešto i do Murinja. Svi hoće kod njega
Sa Bejlom bi već rekao da izgledate jako ozbiljno. Nekako mi se uklapa. A kad je u formi, top 5 je po meni. Mnogo više slobode bi imao u Junajtedu. Perišić je takodje odličan igrač ali ne vidim kako se uklapa u Man iako ga mnogi žele ovde.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostTitule se osvajaju prvenstveno sa jakim kolektivom i timom koji dobro funkcionise, e sad ako zvezde dobro funkcionisu zajedno i svako zna svoje zadatke ne vidim problem.
Sa druge strane iako sam od pocetka protiv Ivana itekako mi je jasno i u neku ruku se slazem sa ovim sto je bici napisao, Bejl je igrac koji uveliko zavisi od fizikalija i problemi sa povredama mogu uveliko da ga kostaju u buducnosti ali opet za takvu klasu ja sam spreman na rizik.
Vec sam pisao u temi Barse za Nejmara a to se moze i ovde primeniti, da je svaki prelazak iz Barse/Reala korak nazad u karijeri ali ovde je upravo prica kako Bejl ne bi imao odgovarajucu minutazu u Realu pa samim tim ne vidim razlog zasto ne bi zeleo da dodje u Junajted i vrati karijeru na pravi kolosek.
Tapatalk
Na treneru je da od momčadi punoj zvijezda napravi momčad u kojoj ce igraci ginuti za klub i suigrače i momčad gdje nece doci do sukoba zbog prevelikog ega igrača
Uostalom Barca ,Real ,Bayern ,juve imaju ekipe prepune zvijezde i sve živo osvajaju
Real ce pustit balea jedino ako dovedu mbappea ali pitanje je koliko ce se to brzo desiti i oce li uopće i Oce li Ed i Mourinho imati strpljenja čekati do zadnjih dana prijelaznog roka ili ce prije kupit Ivana ili nekog drugog
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Ceka se kraj roka i rasplet na trzistu. Perisic bi bio zavrsen da je to jedina opcija, ne cenka se Junajted za 5 miliona to su gluposti. Ili ga Inter ne pusta a verovatnije da se ceka rasplet. I na kraju i da se ne dovede Perisa nikom nista. Bejl bude li bio slobodan Ed ce to pokupiti svakako pre Perise i tu nema rasprave bilo koja suma da je u pitanju. I jedan i drugi su isto godiste tako da nikakve podloge nema ni sa jednim i drugim vec se trazi da odmah donesu prevagu.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostTitule se osvajaju prvenstveno sa jakim kolektivom i timom koji dobro funkcionise, e sad ako zvezde dobro funkcionisu zajedno i svako zna svoje zadatke ne vidim problem.
Tapatalk
Dovodjenje Bejla bi po meni poremetilo balans koji nismo imali 4 godine sve do dovodjenja Matica. Opet kazem, mozda gresim, ali mi bas naginje na taj scenario.
@reddevil96 Juve ima tim prepun zvezda? Stvarno brate, stvarno?Last edited by bici; 04-08-17, 11:09.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
E al ljudi, ne vidim razlog zasto smo pokrenuli ovu najnebitniju diskusiju. Izgleda da smo svi zaboravili na Morata desavanje Mislim da nema posla izmedju nas i Reala dok smo zivi. Plus, ne treba zaboraviti da Perez onanise na Bejla.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostPazi, Real je svakako najbolji primer gde zvezde mogu da funkcionisu zajedno. Al ti tu opet imas tim koji je podredjen Ronaldu. Jedini razlog zbog kog bi Bejl otisao iz Reala u Junajted je da dobije tim koji ce dosta raditi za njega i gde ce imati mnogo prostora. Al ti imas ovde Pogbu kome treba licence to roam, pa je doveden Matic. Imas Marsijala koji dosta cesto igra za sebe. Imas Lukakua za kog tim mora da radi, nemas Benzemu ili Zirua koji ce raditi za ove oko sebe vec bi imao Bejla koji bi morao da radi za Lukakua i Marsijala, a opet da napomenem, on ako dodje, dosao bi da bude broj 1.
Dovodjenje Bejla bi po meni poremetilo balans koji nismo imali 4 godine sve do dovodjenja Matica. Opet kazem, mozda gresim, ali mi bas naginje na taj scenario.
@reddevil96 Juve ima tim prepun zvezda? Stvarno brate, stvarno?
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostMi imamo 2 zvijezde(wc igrača) dok je juve prošle sezone imao sigurno puno vise a to su dybala higuain bonucci chiellini buffon Sandro cak i alves je jos uvijek jedan od najboljih desnih bekova
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostMi imamo 2 zvijezde(wc igrača) dok je juve prošle sezone imao sigurno puno vise a to su dybala higuain bonucci chiellini buffon Sandro cak i alves je jos uvijek jedan od najboljih desnih bekova
Sent from my iPhone using TapatalkOriginally posted by reddevil96 View PostMi imamo 2 zvijezde(wc igrača) dok je juve prošle sezone imao sigurno puno vise a to su dybala higuain bonucci chiellini buffon Sandro cak i alves je jos uvijek jedan od najboljih desnih bekova
Zato je Juve tu gde jeste, a mi daleko od toga zbog dovodjenja Di Marije, Falkaa i slicnih trpanja. Vec sam par puta pricao i divio se poslu kakav radi Juve, i njihovom planskom, i jos jednom planskom, i jos jednom, planskom, dovodjenju igraca. Znas kad bi Marota pojurio Bejla, Grizmana ili Lukakua? Nikad u zivotu. Doveli su Bernadeskija a ne Hamesa, pokusaj da skapiras zasto. Njih apsolutno ne zanima koliko je koji igrac veliko ime, vec koliko bi poboljsao tim i kako bi se uklopio u isti. Ja to non stop pokusavam da te nateram da shvatis. Ti mi dodjes i kazes svaki tim bi izabrao pre De Brujnea nego Matica. Ne bi brate. Znas koji tim ne bi? Svaki kom treba jedan zadnji vezni da donese balans.
Pa cak i jedan Real ima Kazemira, ti da se pitas, verovatno bi im doveo Veratija da igra tu.Last edited by bici; 04-08-17, 12:55.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment