Dobar ovaj Renato, fali mu 4 hamburgera dnevno da postane Anderson, skill vec poseduje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostMogli su i Zlatana stavit'
Btw Mediaset Premium say @Inter have decided to keep Perišić, but sell Candreva. The 30 year old has interested Chelsea. Would cost €25m.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Ide li neko od vas u Skoplje?
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostIde li neko od vas u Skoplje?
tt sa A5 u inat Mi6Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
A karte?
I sta je sa Powerslaveom? ()
Nema njegovih dogodovstina iz bara
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Njemu ti je životni san da ima temperament i karakter Zlatana. Dobro je što igra tenis, u fudbalu ne bi uspeo. Pogotovo u Engl, i ovako im se povraća od njegovg lažnog moralisanja.
Hoće Man igrati sa Lukakuom i Zlatanom od zime? Još Pogba, Matić i Felaini i svaki kormer gol. Sve glavonje džinovske Samo da vam odbrana nije toliko očajna kladio bih se na ManUtd, ovako mislim fa će opet biti borba za 4. mesto.
Comment
-
Prosle godino smo igrali dosta pasivno upravo zbog kriticne odbrane, ali mislim da je taj problem resen sa Maticem koji ce doneti balans ekipi. Levi bek jeste problemm ukoliko Sou ne bude na nivou od pre povrede. E sad mene zanima moze li ovaj Aurie igrati levog beka?
Tapatalksigpic
Comment
-
Nije to bas cesto igrao, rb i stoper svejedno je, fenomenalan je i na jednoj i na drugoj poziciji, ali lijevo u PSG-u nikako nije igrao, mada ne sumnjam da bi se i tu sjajno nasao .
Nego recite mi, to je zvanicno, vas je igrac ?
Comment
Comment