Originally posted by bici
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Kazu Tinder sponzor na rukavu. 12M godisnje.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Kako nas je samo zajebao transfer ban Atletika, imali bi ubitacajan napad. Cisto sumnjam da cemo ici po njega u Januaru ali se zato iskreno nadam da hocemo iduce leto. Videcemo takodje sta ce se desiti sa brojem 7, to bi nam moglo dati neke odgovore po pitanju Grizmana.
Sent from my SM-T111 using Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostI da recimo zatvorimo rok sa Aurijerom i Perisom, kako ga ocenjujete?
Sada bez sale, u koliko daju Murinju ono sto trazi, tj dovedu mu igrace koje je zahtevao, onda je dobar, ako to ne urade, onda je los. Samim dovodjenjem Lukakua, koji uopste nije bio njegova zelja, ovaj prelazni rok ide u cudnom smeru za Junajted.
Jer kada dovedes trenera, ti treba da mu das slobodu, da gradi tim kako on zeli. U koliko uspe neka ubira lovorike, u koliko ne, neka snosi posledice. Zato treba dati Zozeu ono sto hoce, da ne bi posle (u eventualnom slucaju neuspeha) mogao da kaze "Nisu mi dali ono sto sam hteo, zato nismo uspeli!" Ako su vec u stanju da dovedu sve njegove zelje, treba to i da urade, a on nije trazio bog zna sta, ako cemo realno. Ovo mi deluje veoma smesno, mogu slobodno da kazem i neprofesionalno. Verovatno postoji u klubu jos neka struja, koja ne zeli da Murinjo dobije ono sto hoce, ili koja ne zeli da se odredjeni igraci koji su Zozeova zelja dovedu.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment