Pa to sam i napisao ako mislis na mene. Svakako ce to biti ta 3ka, Fele, Kerik i Pereira bekap, ako ne stigne nekim cudom Renato ili neko drugi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by bici View PostPogba? Tri puta. Fejenord-Holandija, Liverpul-Enfild, Siti-Old Traford(LK).
Izlistaj malo decku postove, nikad nista pozitivno niti konstruktivno nije napisao, tu je samo da se drka na sve sto se desava u klubu. Nikako da pitam Vladana da mu proveri IP adresu, jer mi vise izgleda kao da neko drugi sa foruma troluje, jer mi je nerealno da jedan simpatizer Junajteda ovakve gluposti pise i ovoliko hejtuje.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Erik View PostApsolutno nije, samo ne verujem da sam ja jedini da vidim koliko je on prosek igrac. Da li je realno to???
Evo i navijaci rivala odusevljeni sto ce on doci, jos nas sprdaju da mu damo 10ku itd...
Perisic da je toliko dobar koliko se predstavlja (ko da je Bejl majku mu) njega bi prvi jurio Juventus ,jos im je i ispred nosa ,ne bi pojurili za Daglas Kostom i na kraju ga dojurili .. Da je toliko dobar i produktivan ,pojurili bi ga bolji evropski klubovi ,ne bi se upecali samo mi ..
Perisic u 29 godina ,nije zaigrao za ekipu vrhunskog kvaliteta .Klub Briz nikako nije , Dortmund u trenutku kada je dosao je osvojio titulu i zaigrali posle dugo godina u ligi sampiona ,dakle ajde da kazemo da jeste ,ali igracki tu nije pokazao neku "brutalnost" , Volfsburg da se ne zezamo , Inter ovaj danasnji to tek nije vrhunski klub ,i onda za takvog igraca se nudi 50+ miliona ...
On je za velike klubove igrac rotacije , malo je jaca verzija Esli Janga.
Nemam ja nista protiv njega da je cena 20-25m ,ovako je precenjen igrac ..
Pozdravljam dolazak Matica ,bice to mnogo jak vezni red sa triom Matic-Erera-Pogba
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Contract details for Aurier and United. 5yr with 4.5-5m euros per year salary. Trial is on 7th August, depends on it.sigpic
Comment
-
Mnogo je "skupih" igrača u Utd, neko mora da bude i rotiran, biće zanimiljivo videti kako će Murinjo to da izbalansira...sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
Comment