Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by l1m4r View PostMaaaaaaa daaaj? Kad pre?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Aj jos Perisa, mos ti to Vudi.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View Post
Prizvao sam ga sinoc!
Milooja, bas bez veze. Doduse, to je donekle i dobra volja igraca, mogu oni uvek da dodju i daju poneki autogram ili se fotkaju. Herera i Roho su se zagrevali sat vremena pre utakmice, a Roho je proveo nekih 20 min slikajuci se sa navijacima. Valensija i Fosu su takođe hteli da priđu kad su ulazili u bus, ali im obezbeđenje nije dozvolilo.
Comment
-
Sve ih daj vamo...i Perisu i ostale..ko jos fali?
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 30-07-17, 16:48.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Zadovoljan sam dolaskom Matica, ispunjena Zozeu zelja. Neka mu dovedu jos Ivana i to je to.
Sta je na kraju konkretno problem sa Perisicem, par miliona, to sto Inter nece da ga pusti, traze Marsijala u zamenu ? Svasta se pisalo pa ne znam vise ni sam.
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostTreba dovesti jos lucasa pereza iz arsenala i sakha iz lpoola s obzirom da i na njih treneri ne računaju
Sent from my iPhone using TapatalkOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment