Ja sam zadovoljan sa top 2 i 1/4 LS
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Da uletim kao padobranac i da stavim tacku na trenere, moderan fudbal i ostale pm..
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Sezona ce zavisiti od napretka i privikavanja igraca. Ako napreduje Rasford i Marsijal se uozbilji to su vec 2 pojacanja, Miki se valjda privikao, odradjena cela,sezona pod Murinjom, pripreme su bolje prosle nego prosle godine i uz jos neko pojacanje do kraja roka moze biti to vrlo ozbiljan tim i mozda cak veoma osetno jaci u odnosu na prethodnu sezonu.
Comment
-
@bici
To sam napisao apropoo ovih planova, koje svi zivi forsiraju a nemaju veze s vezom. Kao ni to za parkiranje busa, Junajted je imao dobre sanse na Enfildu, da Zlatan nije promasio prazan gol s pola metra verovatno bi i dobio to Mou, a i na Trafordu je bio bolji Junajted, mada je Klopp imao raspad od sastava tada.
Svakako morace i Klopp i Mou jos dosta toga da promene, ako misle sledece sezone bilo sta da urade. Po meni su Spursi i Celsi dosta ispred ostalih i tesko ce se neko drugi umesati u borbu za titulu ali videcemo.
Comment
-
Mislim da bi bilo pametno da ne pokusavamo da dovodimo bilo koga iz PSG-aOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Nemamo klauzule al ne bi Vudvardinjo odbio 250 miliona za Pogbu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostNemamo klauzule al ne bi Vudvardinjo odbio 250 miliona za Pogbu.
Al 220M Pa to je 1/3 novca za koju mozes da kupis TOP klub.
Comment
-
Jedna konstatacija. Ed bi radije dao 120 miliona za Bejla nego 45 za Perisica.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostNe mozes tu mnogo da ga krivis, ono sto ti Bale donese za 3-4 sezone, toliko najmanje ima na top nivou, to Perisic ne moze ni za 20 sezona.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment