Pocela prica oko Forsberga, vjerovatno da bi se Inter uspanicio malo, posto je receno da Forsbergu nema mrdanja ovog ljeta, kao i Keiti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Tako sto je bolikurac, a iskreno nemam pojma odakle mu onakva statistika defanzivna, ali na terenu to bas tako ne izgleda, ni blizu. Zelio sam ga i dok je Van Gal bio, a i danas ga ne bih odbio, smao ga nikad ne bih uzeo prije Perise. Mentalitet prilicno sporan inace.sigpic
Comment
-
Manchester United target Ivan Perisic could leave Inter Milan if Italians find replacement, reveals Luciano Spalletti
Dovedu Keitu Baldea iz Lacija i Perisa dolazi. Bice to na kraju za 40-45 miliona eura.sigpic
Comment
-
kakvi su nam ovo bebi-liličasti kompleti, sa sve štucnama??
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jos dresovi i nekako, ali odbrana...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Steta sto Tuanzebe nije nagradjen za ovu voznju na kraju, dobro ih je promijesao.
Teze ce se stvarati sanse sa Lukakuom umjesto Ibre, ali to je i bilo ocekivano. No dobar hold up Lukakua za sad, samo ne ucestvuje mnogo u igri, cesto je izolovan, mada nece se taj ni vracati na sredinu po loptu.sigpic
Comment
Comment