Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Le Figaro navodno dospeo do ugovora izmedju Junajteda i Monaka oko Marsijalovog transfera.
Detalji:
- 50 mil eura cena
- 10 mil eura ako postigne 25 ligaskih golova
- 10 mil eura nakon 25 utakmica za reprezentaciju (najmanje 45 min po utakmici)
- 10 mil eura ako Marsijal bude nominovan za Zlatnu loptu
- Ako Junajted proda Marsijala u buducnosti za cifru koja iznosi preko 60 mil eura, 50% ide Monakusigpic
Comment
-
Originally posted by Erik Dekard View PostLe Figaro navodno dospeo do ugovora izmedju Junajteda i Monaka oko Marsijalovog transfera.
Detalji:
- 50 mil eura cena
- 10 mil eura ako postigne 25 ligaskih golova
- 10 mil eura nakon 25 utakmica za reprezentaciju (najmanje 45 min po utakmici)
- 10 mil eura ako Marsijal bude nominovan za Zlatnu loptu
- Ako Junajted proda Marsijala u buducnosti za cifru koja iznosi preko 60 mil eura, 50% ide Monaku
Comment
-
Zar se ovi ligaski golovi odnose na celu karijeru u Unitedu ili samo prvu sezonu!?
Isto i za Zlatnu lotpu.
Sve vazi dok je vezan ugovorom za United.
Ako sam skapirao. Ako prodamo Marsijala nekada za 90m. Monako dobija 15m. Tj dobija polovinu razlike izmedju 60 i 100mLast edited by l1m4r; 18-01-16, 19:03.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostZar se ovi ligaski golovi odnose na celu karijeru u Unitedu ili samo prvu sezonu!?
Isto i za Zlatnu lotpu.
Sve vazi dok je vezan ugovorom za United.
Ako sam skapirao. Ako prodamo Marsijala nekada za 90m. Monako dobija 15m. Tj dobija polovinu razlike izmedju 60 i 100m
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostAko ode za 90M, Monako je dobar 45M
Edit. Evo ovog malog Sanceza sta ga skautiramo kao onomad Mojes Karvalja (hint. svaku god damn utakmicu)
sigpic
Comment
-
Comment