Mislim da Grizman nikad nije bio planiran da igra tog jedinog napadaca nego neku desetku iza napadaca, tako da je verovatno bilo planirano Grizman + Lukaku, i imam osecaj da bi to bila brutalno dobra kombijacija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View Post
On je mogao biti samo drugi napadac i nista vise. Kad je Atletiku potvrdjen ban ostao samo s jednom opcijom i to je to.It’s understood the French international was ruled out as a United target after Mourinho received scathing scouting reports.
While Lukaku scored 26 goals for Everton last season, it was determined Lacazette’s return of 36 was inflated by penalties.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ocekivano.
Toni je zamenik. Pitam se da li idu Smoling i DDG ili Erera kao treci. Mata?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Erera dobija traku sledece leto. Mogao bih da pretrpim Dajerovo dovodjenje da ga Murinjo planira u formaciji sa 3 stopera, al 1% sansi da se to desi.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Meni npr. Erera uopste nije materijal za kapitena. Kapiten na prvom mestu mora da bude elokventan koliko toliko, takodje i smiren u odredjenim situacijama da zna kada da smiri ekipu a kada da podigne. Erera nit je smiren, nit je elokventat, samo sto je borben i to je to. Ja bih pre dao Bajiu traku nego Anderu.
Comment
Comment