Originally posted by Ves
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by reddevil96 View PostNakon casillasa i giggsa mourinho je potjerao jos jednu legendu
Sent from my iPhone using TapatalkOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostO čemu ti pricas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Nije ni trebao da ostane. Pogotovo što njegove trenerske ambicije nisu bile iste kao Murinjove.
Gigsu treba vreme da se razvija kao trener u nekim drugim sredinama. A ne u Unitedu. Jer nemamo vremena da ga čekamo.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostZnamo sto je bilo s casillasom, dok giggsu mourinho nije ponudio da ostane u klubu kao sto je i sam on rekao http://www.espnfc.com/manchester-uni...chester-united
Pozdrav Runjavi, hvala za sve.
Comment
-
"U posljednje vrijeme nismo u nekoj harmoniji i to utiče na naš odnos. Bolje je da se rastanemo dok je pravo vrijeme. Sada ću se fokusirati na svoj posao skauta u Real Sociedadu. Hvala Griezmannu na svemu što mi je omogućio u prethodnim godinama. Želim mu sve najbolje u budućnosti", poručio je Olhats.
Griezmann ostao bez agenta jer je navodno on želio da Griez ide u united
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jel napisao vec neko najveće pojacanje junajteda je odlazak Runija, koji sada nece trositi minute boljim mladjim igracima. Isto tako mislim da je za njega najbolje da promeni sredinu i odradi te svoje zadnje fudbalske godine tamo gde ih je i počeo. Sve u svemu legendarna karijera za njega nema sta
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Comment
-
Murinjo je majstorski odradio ovo sa Runijem. Postepeno ga je izbacivao iz tima, pokazao ga da je propao skroz, bez drame, bez icega, uspeo je da postane najbolji strelac u istoriji kluba i sve u svemu sve je odradjeno na nivou, dostojansvetno.
Iako mi mnogi nece verovati tuzan sam pomalo. Mnogo sam ga nekad voleo.
Sve najbolje!sigpic
Comment
Comment