Mislim da ce 10ku pokupiti Pogba, mozda Lukaku ali on ce pre uzeti 9ku, a mozda i Zlatan ako potpise u Decembru.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
10 bih dao Mati ili Mikiju.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
ni ja nisam mogao da zamislim klub bez Gigsa i Skolsa kad su otisli a sad i Runi btw desetka ili Pogbinjo ili Ibra ako hoce da ostane
EDIT: pazite kad Hames dodje i uzme 10ku hahahahLast edited by Stevudza11; 08-07-17, 17:35.
Comment
-
-
I meni je zao sad sto ide. Al jebi ga, to ti je zivot, jedan dan te ima, drugi dan te nema, a njega nema 3 godine. Krajnje je vreme bilo da se agonija okonca i da prekine da cupa kosu saigracima, treneru i navijacima, jer jednostavno nije taj nivo vise, da je klasu ispod pa i da se trpi, al bio je 5 klasa ispod. U svakom slucaju, hvala na svemu Runjavi.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Jeste me opasno nervirao poslednjih sezona, mada je on tu i najmanje kriv...krivi su ovi koji su ga forsirali...ali mi je zao. Mnogo puta sam se radovala zahvaljujuci njemu. I drago mi je sto je ipak otisao u Everton, a ne u Kinu recimo. Srecno!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Paklen je igrac bio, sto je najgore nikad nije dosao do svog maksimuma i ko zna dje bi mu bio plafon da je imao bolju radnu etiku. Ali i takav je bio bas paklen igrac. I zahvalan, sve je igrao, bio pravi timski igrac i pored ogromnog statusa nikad nije bio, a ni zelio da bude klasicna zvijezda, da bude udarna igla, volio je da igra iza nekogi bio bas nesebican. I kad je bitno po automatizmu na nivou.
sigpic
Comment
-
A i ovo sto je postigao i dao da zahvali SAFu...da mu je neko drugi bil trener, mentor, ucitelj...sumnjam da bi bio i blizu jedne od legendi Junajteda.
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 08-07-17, 18:54.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment