Apparently, the Old Trafford door is still open for Morata and he's determined to 'keep fighting' for a transfer.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Cylokin View PostNisam nigde rekao da ti Ivana dižeš bilo gde, a za Lukakua, lik koji konstantno u manjim klubovima trpa svake sezone konstantno, obema nogama, glavom, slobodnjake itd...ako je on "najgore moguće rešenje za napad" onda ja stvarno živim u nekom alternativnom univerzumu.
Jedina slaba tačka mu je prijem koji može koliko toliko da ispegla jer je relativno mlad.
A za novac, ja ne znam koliko puta treba da se ponovo da United jednostavno mora sve da preplati. Kukanje oko novca kao da iz vaših džepova ide.
Comment
-
Samo ja kapi ne vjerujem Morati vise od Raska i Martijala, stavise ubijedjen sam da je fokusurani i smireni Martijal veci nivo od Morate. Ako sva trojica budu tu bice tu svega i briljantnosti i frustracija. Lukaku je nekonstantan, ozbiljne ekipe ga lagano stave u dzep ali ce davati golove, koliko ce ucestvovati u igri je pitanje. Ali sad Perisic jos vise ima smisla, Lukaku je vrhunski poacher ako nista drugo, a ovaj moze da pakuje i pakujesigpic
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostJel Murinjo igrao ikad sa dva napadaca vise od jedne - dve utakmice?
Pitam zato sto ja ne vidim Moratu ako se dovodi na krilu. Mislim guras Marsijala na krilo, kupujes centarfora jos jednog, kojeg hoces da forsiras na kriluLast edited by bici; 06-07-17, 18:01.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Nervira me Roman, zar ces dozvlliti da ti se sprda Vudvord, a vec si zapakovao Lukakua Romane, samo je masnica falila. Uleti i uzmi sto je tvoje
Jep, sve su Zlatana po dzepovima metali, nista kukavac nije mogao da iskreira i stvori, Lukaku ce biti bolji. Ali barem se nece vise susretati sa nocnom morom zvanom Smoling ili ipak ocesigpic
Comment
Comment