Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostDaj onda Belotija... Dovodiš igrača koji je prvi napadac ekipe, koji je nosio tu ekipu kroz celu sezonu! Torino bukvalno ne možeš da zamislis sad bez Belotija...e za takvog igrača bih dao 80 miliona. A ne za Moratu koji je bio rotacija u svojoj ekipi, cak nije bio ni drugi napadac vec treći. Ne bih ga platio vise od 40 miliona i tačka!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Comment
-
Samo Lukakua da ne dovode. Morata/Beloti ok koga god. Onaj Lukaku ne znam da li je 1 bitnu utakmicu odigrao kako treba. Daje on golove ekipama kad izbore opstanak lagano. Za cenu koja bi se trebala dati bolje ova dvojica pre njega. Ja mislim da je Lukaku odavno zavrsen za neki drugi tim samo se ceka objava i one pare koje Everton do sada potrosio manje vise govore u prilog da je vec prodat.
Comment
-
Murinjo najjaci lik. Kad je rekao da nas ocekuje par iznenadjenja Mislim da je on u ovoj situaciji najvise iznenadjen od svih.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
I dalje me kopka sto je Di Marcio rekao da ne saljemo odmah novu ponudu za Perisica. Mislim da Vudvard ovako posluje i da se zato kasni: jedna pozicija, tri opcije. Salje prvom realnu ponudu-odbiju ga. Drugom salje realnu ponudu-odbiju ga. Odbiju i za treceg. Prvom salje 20% jacu ponudu od realne-odbiju ga. Drugom 20% jacu-odbiju ga. Znate kuda ovo ide... Otuda mlak i spor posao. Tako bar izgleda. Vudvard je u fudbalu najbolji CEO na planeti. Al ovo nije njegov posao i trebao bi da ga prepusti nekom sposobnijem. Voleo bih da mi se vec sutra posere u usta, dizvine zena sto cita ovu temu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOde Runjavi, dakle ili Zlatan sto posto ostaje ili dolaze dva napadaca.
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostI dalje me kopka sto je Di Marcio rekao da ne saljemo odmah novu ponudu za Perisica. Mislim da Vudvard ovako posluje i da se zato kasni: jedna pozicija, tri opcije. Salje prvom realnu ponudu-odbiju ga. Drugom salje realnu ponudu-odbiju ga. Odbiju i za treceg. Prvom salje 20% jacu ponudu od realne-odbiju ga. Drugom 20% jacu-odbiju ga. Znate kuda ovo ide... Otuda mlak i spor posao. Tako bar izgleda. Vudvard je u fudbalu najbolji CEO na planeti. Al ovo nije njegov posao i trebao bi da ga prepusti nekom sposobnijem. Voleo bih da mi se vec sutra posere u usta, dizvine zena sto cita ovu temu.
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostObzirom da su prethodne 2 sezone transferi zavrseni vrlo brzo osim Pogbe jer je ono bio marketing a i veliki transfer mislim da je zastoj bio negde drugde, tipa reizbor Pereza i Ronaldo saga npr. Za Perisica ne verujem da se zuri bas toliko kontam da su Morata i Matic prvi na listi a za Matica je to od relativno skoro a i problem je uvek prodaja izmedju 2 premijer ligasa tako da moguce da ga Celsi ne pusti dok ne pocne sezona ali ok je jer on ne treba da se navikava na PL.
Daj sta ti traze i nema problema. Kad kompletiramo ekipu, e onda nam nece goreti pod nogama, onda cemo imati luksuz da cekamo prave trenutke, da iskuliramo pricu kad neko hoce da nas muze.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Zašto ne bismo ukljucili nekoga u taj dil za Runija... Lukaku će definitivno da napusti Everton, danas su poslali ponudu za Himenesa od skoro 50m ili ako ne Romelu imaš isto Barklija kojeg ja cenim i mislim da bi imao svoju ulogu u Junajtedu. Dakle Romelu ili Ros...mada ja znam da većina ovde nije ni za jednog.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostZašto ne bismo ukljucili nekoga u taj dil za Runija... Lukaku će definitivno da napusti Everton, danas su poslali ponudu za Himenesa od skoro 50m ili ako ne Romelu imaš isto Barklija kojeg ja cenim i mislim da bi imao svoju ulogu u Junajtedu. Dakle Romelu ili Ros...mada ja znam da većina ovde nije ni za jednog.
Gesendet von iPhone mit Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostZašto ne bismo ukljucili nekoga u taj dil za Runija... Lukaku će definitivno da napusti Everton, danas su poslali ponudu za Himenesa od skoro 50m ili ako ne Romelu imaš isto Barklija kojeg ja cenim i mislim da bi imao svoju ulogu u Junajtedu. Dakle Romelu ili Ros...mada ja znam da većina ovde nije ni za jednog.
Gesendet von iPhone mit TapatalkOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment