Originally posted by Joe Cole 10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Comment
-
Jasno je da decko nije za kluba poput Liverpoola,ali kakvi igraci igraju za Liverpool trenutno on je jos i dobar.
Mada sam poprilicno siguran da ce sljedece sezone vecinu vremena provesti na klupi.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
E to je vec druga stvar
Nemam ja nista protiv ako npr.Adam dodje da bude ovakav poredak Gerrard,Meireles,Adam,Shelvey i Lucas kao peti igrac na toj poziciji.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
Lukas ce u odnosu na Selvija imati prednost sigurno,a ono sto je dobro to je da se pominju 2 veznjaka da ce doci.Adam je prakticno vec siguran. E sad,tu su jos Mvila,Gago i Akvilani se mozda ipak vrati a koji god da dodje imace prednost u odnosu na Lukasa.E sad,zavisi da li cemo dogodine igrati sa 2 ili 3 veznjaka.Ako budemo igrali sa 2 nece on teren videti a ako budemo igrali sa 3 onda ima sansi.sigpic
Comment
-
Zavisi sve od formacije,povreda i suspenzija.On sad vise nece biti problem ali ce imati prednost u odnosu na Selvija koji je strasan talenat i treba da dobija priliku.To bi trebalo da bude naslednik Dzerarda u veznom redu.Vec sad je bolji od Lukasa a ovaj ce imati prednost verovatno.To nije dobro.sigpic
Comment
-
Svaka ekipa ima svog Lucasa ,uvijek je tu neki igrac koji je zalutao,samo ih sad kod nas ima previse zalutalihTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostSvaka ekipa ima svog Lucasa ,uvijek je tu neki igrac koji je zalutao,samo ih sad kod nas ima previse zalutalihDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment