Drakslera i Vernera kad bismo ugrabili, borili bismo se za titulu 100 posto. Naravno uz Keitu, ostanak Salaha Firmina i Dzana... odnosno kostura ove sad ekipe.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Somi, nemoj mnogo da se nadaš za Draxlera. Klopp je jednom hteo da ga uzme, Draxler ga ispalio i od tada Klopp stalno govori da nema ništa od njega.
Mogli smo da ga uzmemo na leto čini mi se, ali Klopp nije hteo. Mislim da nema ništa od toga.
Daj da mi uzmemo jednog top DM-a. To nek bude meta br. 1.
Što se tiče Tima, već sam napisao svoje mišljenje o njemu na prošlim stranama. Ako je razumna cena, ne bih ja tu mnogo razmišljao.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ne znam šta da mislim za Ndidija. Jednu tekmu ga gledam, savršen lik, sve živo pokupi, odigra maestralno. Sledeću tekmu se raspada, ne može običan pas da pogodi, kasni sa postavljenjem. Ali dobro, ima 21 godinu, to je i očekivano da ima oscilacija.
Ima on dosta potencijala u sebi. Samo je problem što nama sad odmah treba proveren igrač. Sledeće sezone napadamo titulu(nadam se), i treba nam neko ko može da da instant kvalitet.
Što se tiče Tima, ako budemo išli u Tursku, nabavićemo mu neke profi čepove za uši. Kažu ljudi da dosta pomaže.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ko bese Ndidi, onaj iz Lestera ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nije los za rotaciju, pod uslovom da ostane Emre.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Liverpool will not sell Mohamed Salah under any circumstances this summer, with the club determined that the Egyptian remains central to their pursuit of honours.
https://www.telegraph.co.uk/football...rid-barcelona/I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Sad ostaje da vidimo da li smo napredovali kao klub. A mislim da jesmo.
Generalna situacija u klubu je dosta zdravija i ambicioznija.
Sledeće sezone očekujem borbu za titulu, a i u LŠ-u. Sve što jedan igrač ustvari i želi.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Pa ajde svi zivi neka odu u Real i Barsu, samo oni neka postoje, ostali timovi mogu slobodno da de ugase..jebem ti fudbal.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment