Cekaj, cekaj jel to Aleksa upravo nekog... IN THE FACE !!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Titula u LE uopste nije mala stvar.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Ser Aleksa View PostJeste sad je kvazi takmičenje .. Ali sa osvajanjem kvazi takmičenja igraš sledeće sezone LŠ a sa osvajanjem FA Cupa ponovo igraš tzv. kvazi takmičenje ..
a po tvom stavu se vidi kolko pratis fudbal...
Comment
-
Originally posted by nikola_bg View PostPa zato sto jeste kvazi takmicenje. Kup UEFA ejjjj, da se ja pitam bila bi samo liga sampiona gde igraju NAJBOLJI (sampioni). Ovo mu dodje nekako liga sampiona za timove od 4-6 mesta u zavisnosti od lige. Ne kazem da ne bih voleo da osvojimi LE, svaki trofej je bitan, ali FA CUP vrednujem ko 3 trofeja LE.
a po tvom stavu se vidi kolko pratis fudbal...
Comment
-
@Erice
Originally posted by nikola_bg View PostPa zato sto jeste kvazi takmicenje. Kup UEFA ejjjj, da se ja pitam bila bi samo liga sampiona gde igraju NAJBOLJI (sampioni). Ovo mu dodje nekako liga sampiona za timove od 4-6 mesta u zavisnosti od lige. Ne kazem da ne bih voleo da osvojimi LE, svaki trofej je bitan, ali FA CUP vrednujem ko 3 trofeja LE.
a po tvom stavu se vidi kolko pratis fudbal...Originally posted by PiXarr View PostPa pazi Junajted jos nije osvojio kvazi takmicenje, taman su sada u poziciji da se bore za plasman u LE, pa da probaju da osvoje po prvi put, to bi bio veliki uspeh.
Comment
-
Lično sam očekivao više u ovom takmičenju, ali Liverpul očigledno nema kapaciteta da gura dve utakmice nedeljno, iz nedelje u nedelju...
Verovatno da trofej kao trofej i nije vredan kao neki drugi, ali je takmičenje kao stvoreno za mlađe trenere sa ekipama koje se tek formiraju, ima dosta primera da ekipa ili trener koji uzmu ovo takmičenje, u narednim sezonama igraju bitnu ulogu u LŠ.
Evo primera, Murinjo sa Portom, Benitez sa Valensiom uzima LE, odma sledeće sa Liverpulom LŠ, Atletiko sa Diegom (doduše "samo" finale LŠ).
No, nadam se da ima kapaciteta i pameti, da se iz ovih europskih utakmica izvuče neka korist, pa nagodinu barem da se grupna faza prođe u LŠ..., mislim ako¡Si Señor!
Comment
-
Liverpool have been cleared of breaching UEFA Financial Fair Play rules.(Sky Sports)The Anfield club were found to have satisfied "the break-even requirement" and were no longer under investigation. UEFA's Club Financial Control Body (CFCB) announced the decisions following a meeting on Friday
Put simply, the Reds lost around £50m in the 2012/13 season but because they spent most of the money on infrastructure, their stadium and training ground UEFA were happy with the amount spent.
UEFA investigated the clubs' accounts on their return to European club competitions this season, which is the second year of sanctions being applied.
Ian Ayre, Liverpool's chief executive officer, said following the judgement: "During this review period, the club was going through a transitional period having just emerged from a difficult financial and operational position under previous ownership.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment