Announcement

Collapse
No announcement yet.

Elektronska muzika i srodni žanrovi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dekkard
    replied
    Originally posted by trigger View Post

Evo hocu i ja da ucestvujem haha
    Alal vera, kao da si mene pitao! [emoji41]

Leave a comment:

• .....
    replied

Evo hocu i ja da ucestvujem haha

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied
    Dodacu kasnije jos neku

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Originally posted by Scouser View Post

Postavljam je po ko zna koji put, ali meni je ovo remek delo, uz sve moze ici, ali uz sve (trening, opustanje, zurku, itd...). I da, nikako da me smori, ali nikad ni nece.
    Originally posted by Powerslave View Post

Nisam neki fan elektronske muzike(cak mi je jedno vrijeme ozbiljno isla na onu stvar ) i bas i ne poznajem zanrove i razliku izmedju njih, ali sam od kako znam za sebe bio fan ovog gospodina Paul van Dyk, ATB i Armin van Buuren... to su, ja mislim, jedina tri dj-a koje bas volim da pustim s vrmena na vrijeme.
    Originally posted by limun View Post
    Evo mali doprinos.
    Prva tri, idemo dalje

Leave a comment:

• limun
    replied
    Originally posted by dekkard View Post
    Kao mlađi bavio sam se i DJ-ingom, i sad mixujem ponekad za svoju dušu, pa mi pade na pamet da postujete stvari koje biste voleli da čujete u mixu, a ja ću da ga uradim i postavim ovde, ako želite moći ćete i da ga skinete. Žanrovska orijentacija je sve sa 4/4 taktom, neki deep-tech-detroit-house, može i nešto tvrđe tipa techno, ako može bez EDM-a (z0la tebe gledam ) i trance-a koji je noviji od 2000-te godine. Nekih 20-ak stvari za nekih sat i po mixa, pa izvolite
    Evo mali doprinos.

Leave a comment:

• Scouser
    replied

Postavljam je po ko zna koji put, ali meni je ovo remek delo, uz sve moze ici, ali uz sve (trening, opustanje, zurku, itd...). I da, nikako da me smori, ali nikad ni nece.

Leave a comment:

• powerslave
    replied

Nisam neki fan elektronske muzike(cak mi je jedno vrijeme ozbiljno isla na onu stvar ) i bas i ne poznajem zanrove i razliku izmedju njih, ali sam od kako znam za sebe bio fan ovog gospodina Paul van Dyk, ATB i Armin van Buuren... to su, ja mislim, jedina tri dj-a koje bas volim da pustim s vrmena na vrijeme.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Kao mlađi bavio sam se i DJ-ingom, i sad mixujem ponekad za svoju dušu, pa mi pade na pamet da postujete stvari koje biste voleli da čujete u mixu, a ja ću da ga uradim i postavim ovde, ako želite moći ćete i da ga skinete. Žanrovska orijentacija je sve sa 4/4 taktom, neki deep-tech-detroit-house, može i nešto tvrđe tipa techno, ako može bez EDM-a (z0la tebe gledam ) i trance-a koji je noviji od 2000-te godine. Nekih 20-ak stvari za nekih sat i po mixa, pa izvolite

Leave a comment:

• limun
    replied

Leave a comment:

• powerslave
    replied

Leave a comment:

• p4p1
    replied

Leave a comment:

• dekkard
    replied