Announcement

Collapse
No announcement yet.

Elektronska muzika i srodni žanrovi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dekkard
    replied
    Biće i ovo i sa tim zaključujemo listu stvari koja će biti u mixu. Hvala na doprinosu i PLUR!

Leave a comment:

• dekkard
    replied

Leave a comment:

• Scouser
    replied

Leave a comment:

• Vanja #66
    replied

Leave a comment:

• limun
    replied
    Eto me.
    Ja bih voleo ovo

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Ima mesta za još 2,3 stvari u mixu, čekamo i brata limuna da se vrati iz banovića pa će možda i on nešto da predloži. U međuvremenu, evo nešto još od mene

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Originally posted by Урош94 View Post
    Боље те нашао.
    По твојој причи, рекао бих да би ти се ово можда свидело:

Мислим да је деведес шеста у питању.

Што се микса тиче, лепо, ако. Поздрављам. Може Брејча. Мети брале ноћну сову.
    Više ovako nešto:

Last edited by dekkard; 11-02-18, 19:32. Reason: povratak na normalni avata, thank god

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Боље те нашао.
    По твојој причи, рекао бих да би ти се ово можда свидело:

Мислим да је деведес шеста у питању.

Што се микса тиче, лепо, ако. Поздрављам. Може Брејча. Мети брале ноћну сову.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Prvo, dobrodošao . Zatim, glede psy trance-a mogu samo da iznesem svoje lično mišljenje da nisam baš lud za tim žanrom, blago rečeno, mada sam slušao čist trance vrlo intenzivno, više nego i house i techno do neke '95-'96 i eventualno produkcija koja je izašla do 2000-te a da je trance mi je slušljiva, nakon toga mi se puno zvuk ili izobličio ili iskomercijalizovao.
    Brejchu volim, ofc i da te obavestim u toku je moja kampanja u kojoj forumaši izaberu neku svoju omiljenu stvar ili stvari a ja ih ubacim u mix koji kad ga završim ću postovati ovde. Za sada ima 12 stvari u mixu što je nešto preko 50 minuta mixa, a plan je da traje oko sat i po. Tako da, ako hoćeš mogu Brejchu da uvrstim ili ti predloži neku drugu

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Зашто сам на 29 страна ове теме нашао тек пар тренс ствари? Једино брат Лимун што је испоштовао мало и тоето. Серен ван се у техно...

Псиџа мајка. Има брда ствари које готивим и качићу овде ако стигнем и ако ме не буде мрзело. За почетак мени омиљени псајтренс албум икада.

Дакле цео албум шије, али нарочито прва ствар. Слушао сам га летос у Барутани. Савршенство.

Што се домаћих ствари тиче, на првом месту је наравно Мала од браће из Тропикал Блејажа. Али ево нешто мало некомерцијално и много добро, мој ортак правио:

Што се смрдљивог техна тиче, може само пар трачица и тоето. Једна од њих за коју могу да кажем да је непрејебана је Најт Оул од Брејче.

Leave a comment:

• Indigo
    replied

Leave a comment:

• .....
    replied
    Evo jos malo Detroita

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Evo i mog doprinosa btw, i naše cenjene dame su slobodne da uzmu učešća

Leave a comment: