Announcement
Collapse
No announcement yet.
Elektronska muzika i srodni žanrovi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kao mlađi bavio sam se i DJ-ingom, i sad mixujem ponekad za svoju dušu, pa mi pade na pamet da postujete stvari koje biste voleli da čujete u mixu, a ja ću da ga uradim i postavim ovde, ako želite moći ćete i da ga skinete. Žanrovska orijentacija je sve sa 4/4 taktom, neki deep-tech-detroit-house, može i nešto tvrđe tipa techno, ako može bez EDM-a (z0la tebe gledam) i trance-a koji je noviji od 2000-te godine. Nekih 20-ak stvari za nekih sat i po mixa, pa izvolite
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Nisam neki fan elektronske muzike(cak mi je jedno vrijeme ozbiljno isla na onu stvar) i bas i ne poznajem zanrove i razliku izmedju njih, ali sam od kako znam za sebe bio fan ovog gospodina
Paul van Dyk, ATB i Armin van Buuren... to su, ja mislim, jedina tri dj-a koje bas volim da pustim s vrmena na vrijeme.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKao mlađi bavio sam se i DJ-ingom, i sad mixujem ponekad za svoju dušu, pa mi pade na pamet da postujete stvari koje biste voleli da čujete u mixu, a ja ću da ga uradim i postavim ovde, ako želite moći ćete i da ga skinete. Žanrovska orijentacija je sve sa 4/4 taktom, neki deep-tech-detroit-house, može i nešto tvrđe tipa techno, ako može bez EDM-a (z0la tebe gledam) i trance-a koji je noviji od 2000-te godine. Nekih 20-ak stvari za nekih sat i po mixa, pa izvolite
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostOriginally posted by Powerslave View Post
Nisam neki fan elektronske muzike(cak mi je jedno vrijeme ozbiljno isla na onu stvar) i bas i ne poznajem zanrove i razliku izmedju njih, ali sam od kako znam za sebe bio fan ovog gospodina
Paul van Dyk, ATB i Armin van Buuren... to su, ja mislim, jedina tri dj-a koje bas volim da pustim s vrmena na vrijeme.
Originally posted by limun View Post“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment