Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Merlin View PostJe l' neko upratio da l' su naši igrači ponijeli najviše ovih nagrada za igrača mjeseca ove sezone?It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostsigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Odgovara mu X.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
odlicna utakmica. odlicna priprema od strane rodzersa. videlo se da je usao malo opreznije ali donelo je rezultata. pogotovo na sredini gde smo izdominirali. raduje sto je suarez usao opet u seriju golova, oporavljeni lucas i sakho. dva veoma teska gostovanja dobijamo rutinski 3-0. sad cardiff i sunderland gde moramo uzeti 6 bodova.
kapiten je danas izdominirao. ne zbog dva pogotka vec zbog igre u veznom redu. u defanzivi, ofanzivi. stvarno svaka cast.
Comment
-
Stvarno odlicna utakmica, pametan pristup i vrlo borbeni igraci narocito Dzerard koji je po meni bio najbolji pojedinac danas. Sve pohvale Brendonu stvarno pravi opasnu masineriju i hvala mu na tome
Sto se tice titule, mislim da se treba sacekadi jos 3-4 kola a ako tu zabiljezimo dobar rezultat onda je sve moguce. Treba ici korak po korak, utakmicu po utakmicu i uz malo srece mozda bi smo se mogli nadati i tituli ali samo oprezno.
Comment
Comment