Cini se vrlo laka, ali ipak zaista teska utakmica. Svonsi je nama uvek pravio probleme, dobro igraju u poslednje vreme od kad im je dosao novi trener, uz par nekih pojacanja, vrlo fina ekipica. Tako da voleo bih ako je ikako moguce da se utakmica resi u prvih pola sata, da se u drugom poluvremenu samo odradjuje posao. Drago mi je sto je Tesira na klupi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Posle utakmice do sada sam bio u šetnji da stabilizujem pritisak, nisu normalni
Očekivano iz komentara vidim da se odbrana razapinje, ali po meni to pitnje nije baš tako jednostavno, i puno je složenije analizirati,
ima tu puno faktora što ne štima i tu nisu samo 4 odbrambena igrača u pitanju
Napad je zato druga priča, pa se uzelo dosta bodova u utakmicama kada se igralo obostrano otvoreno na gol više i u ovom momentu 56 bodova je kao u bajci
Evo nešto od mene za opuštanje, zaslužili smo svi danas:
¡Si Señor!
Comment
-
-
Ne bih da ista prognoziram ali Junajtedu bezimo 11, a toliko i Evertonu koji ima i mec manje, ali mogli bi da budu od ogromne vaznosti tih 6 bodova kojih bezimo najblizem pratiocu (Totnemu). Sad videh Totenhem ima ubistven raspored u narednih 5 meceva. To su prvo nesto laksi Kardif sa kojim igraju kod kuce, onda Celsi u gostima, pa Arsenal kod kuce, pa onda Sautempton kuci, pa onda idu na megdan nama na Enfild.
Dok Liverpul igra sa Sautemptonom u gostima, pa kuci Sandrlend, pa u goste Utd-u, pa u goste Kardifu, pa onda taj mec sa Pevcima. Prosudite ko ima tezi raspored, a zaliha bodova je tu, tako da nece biti smak sveta ako bude neki kiks.Last edited by Nightbird; 23-02-14, 19:28.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
8 meceva za redom bez poraza u PL-u.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Today's win takes #LFC to 56 points from 27 games; our highest tally at that stage since the start of the Premier League in 1992.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Povezujemo se sa Krkicem, ne znam koliko je to verodostojno, al Miror prenosi. http://www.mirror.co.uk/sport/footba...-shock-3186100Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
Comment